Ana içeriğe atla

Tavi Castro Kimdir?

fitness model

1990 doğumlu profesyonel vücut geliştirmeci ve fitness modeldir. Spora futbol ile başlayan Tavi Kanada Milli Takımı'nı temsilen maçlara çıkmış. 2008'li yıllarda ise futbolu bırakarak fitness sporuna yönelmiş. Hayatını bu spordan kazanmaya karar veren Tavi Castro Body Engineers International adında bir şirket kurmuş ve onun CEO olarak başa geçmiş.

Tavi Castro vücut geliştirme sporuna yeni başladığı zamanlarda maddi sıkıntılar çekmiş. Sanılanın aksine o zamanlarda supplement alırken bile zorlanıyormuş. Çevresindeki insanların vücutlarını geliştirmesine yardımcı olan Tavi Castro daha sonra bunu Online Personel Trainer'lik adı altında bir işe çevirdi. Oldukça başarılı bir sporcu olmasının yanı sıra iyi bir iş adamı olduğu da söylenebilir. Kendi adını ve vücudunu bir marka haline getirmeyi başarmış.

fitness modellerTavi Castro kendisine inşaat mühendisliğine atıfta bulunarak vücut mühendisi diyor. Birlikte çalıştığı insanların az gelişmiş bölgelerini, genetik özelliklerini, o kişiye en çok hangi kasın yakışacağını ve yağ oranına kadar hesaplayan Tavi öğrencilerini sadece kaslı bir adam yapmakla kalmıyor, ayrıca estetik bir vücuda kavuşmasına da yardımcı oluyor.

Yaptığı bir röportajda : "Herkesin sahip olmak istediği vücut farklı. Bazıları büyük kas kütleleri istiyor, bazıları ise fit yağsız bir vücut istiyor. Dolayısıyla her öğrencinin vücudu da buna göre şekilleniyor. Herkese istediğini veriyorum, azını veya fazlasını değil."

Hayatında müziğe de yer veren Tavi Castro aynı zamanda şarkıları ile de ününe ün katmıştır. Bir çok insan onu müzik kariyerinden tanımaktadır.

Tavi Castro'nun vücut ölçüleri ise şöyle; boyu 178 cm ve vücut ağırlığı 92 kilo. Bu kas kütlesine rağmen yılın büyük bir bölümünü tek haneli yağ oranlarında geçiriyor.

Estetik Vücutlar kategorimizdeki diğer yazılara ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kişisel Yorumum : "Vücut geliştirme de inşaat mühendisliği gibidir. Birinde bina, diğerinde ise vücut yaparsınız. İkisinde de sağlam, güçlü ve göze hitap eden bir ürün çıkarmanız gerekir. Bu nedenle vücut geliştirmeye sadece ağırlık kaldırmak gözüyle bakmayıp, göze hitap eden bir vücut yapmaya çalışmak en mantıklısı olacaktır."

Yorumlar