Ana içeriğe atla

Michelle Lewin Kimdir?

Michelle Lewin fitness model

Michelle Lewin Venezuelalı vücut geliştirmeci, bikini ve fitness modeldir. Sporla küçük yaşlardan beri haşır neşir olan Michelle'in kariyerine başlarken aklında böyle bir meslek yokmuş. Yerel bir klinikte çalışırken önce manken daha sonra ise fitness model olmuş ve kısa zamanda ün kazanmış. Bu ünü kazanmasında sosyal medya platformlarının payı oldukça büyük.

Yaptığı bir röportajda ; "Profesyonel mankenlik yaptığım sıralarda fit bir vücuda sahip olmak kariyerim için oldukça önemliydi. Bunun için hem spor yapıyor hem de diyet programlarını uyguluyordum. Daha sonralarda bu işi bir üst seviye taşımanın ve fitness model olmanın kariyerim için çok iyi olabileceğini düşündüm ve buradayım."

Michelle Lewin karın kasıAktif olarak sosyal medya hesaplarını kullanan Michelle Lewin'in bir günde 20 bin takipçi kazandığı olmuş. Bu durumu görünce sosyal medyaya daha fazla önem vermeye başlamış ve şu an 12 milyonu aşkın takipçisi bulunmakta. Kendisine sosyal medyanın ünlü ettiği biri demek yanlış olmaz.

Çeşitli fitness dergilerinde kapak olup yazılar yazmış. Ününün artmasında gazete haberlerinin ve fitness dergilerinin de payı büyük. Bütün bunların yanı sıra Michelle Lewin onu seven ve takip eden bayan takipçilerinin de spor yapması için YouTube kanalında egzersiz ve beslenme videoları hazırlıyor.

Michelle Lewin vücut ölçüleri ise şöyle; 164 cm boya ve 54 kilo vücut ağırlığına sahip. Ayrıca 92 cm göğüs ölçüsüne, 64 cm bele ve 92 cm kalça ölçüsüne sahip. 90 - 60 - 90 diye tabir edilen vücut ölçülerine oldukça yakın değerlerde. Zaten bir kadının da elde edebileceği en iyi değerler.

Estetik Vücutlar kategorimizdeki diğer yazılara ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kişisel Yorumum : "Kadınların kaslanırım korkusunu bir kenara bırakması ve vücut geliştirme sporuna yönelmesi gerekiyor. Resimlerde de görüldüğü gibi Michelle gayet estetik ve güzel bir vücuda sahip. Umarım bu spordaki kadın sayısı artar. Kadınlara yakışan bir spor çünkü."

Yorumlar