Ana içeriğe atla

Protein Shake Nedir?

fitness takımı

Protein kasların gelişimi ve yaşamsal fonksiyonlarımızın devam edebilmesi için şarttır. Vücut geliştirme sporu yapan kişilerin gerek antrenman sırasında gerek ise gün içerisinde, kas gelişimini sağlayabilmek için belirli bir miktar proteine ihtiyaç duyar. Bu miktar spor yapan kişilerde yapmayanlara oranla çok daha fazladır ve bunu karşılamak da bir o kadar zordur. Protein içecekleri sporcuların günlük protein ihtiyacını karşılamasına yardımcı olarak kasların gelişimine destek olur.

Ne İşe Yarar? : Kas gelişimi sağlamak ve yaşamsal fonksiyonlarınızı sürdürebilmek için günlük ihtiyacınız olan protein miktarını karşılamanıza yardımcı olur.

Ne Kadar Kullanılmalı? : Kas kütlenize ve yaptığınız antrenmanın şiddetine göre 200 ml, 300 ml veya 500 ml olanları tercih edebilirsiniz.

Ne Zaman Kullanılmalı? : Antrenmandan önce, antrenman sırasında veya antrenmandan sonra kullanılabilir. Bununla birlikte günün herhangi bir zamanında da kullanılmasında bir sakınca yoktur.

Protein Shake Fiyatları : 8 ile 10 lira arasında değişmektedir. Toplu alımlarda tane başı maliyeti 5 liralara kadar çekmek mümkündür.

Ben o kadar para veremem diyorsanız Protein Shake (Protein Tozsuz) Tarifi yazımıza bir göz atmanızı tavsiye ederim.

Editör Yorumu : "Besin takviyeleri adı üstünde takviyedir. Besin değildir. İyi bir beslenme programı uygulamadan besin takviyesi kullanmanın hiç bir anlamı yoktur."

Yorumlar