Ana içeriğe atla

Kompleks Kreatin Nedir?

kreatin ne işe yarar

Vücudumuzda bulunan kasların daha iyi bir performans gösterebilmesi için kreatin kullanımı oldukça önemlidir. Kompleks kreatinler içerisinde birden fazla çeşit barındırır ve diğer kreatin ürünlerine göre emilimi çok daha hızlı gerçekleşmektedir. Besin yolu ile ihtiyacımız olan kreatini karşılayamadığımız durumlarda sağlıklı bir şekilde kas gelişimine devam edebilmemiz için kreatin supplementlerine ihtiyaç duyarız.

Ne Kadar Kullanılmalı? : Bir ölçek kadar kullanılması yeterlidir. Günde bir kereden fazla hazırlamamanızı tavsiye ederiz. Ancak kas kütlenize, yaşınıza ve yaptığınız antrenmanların şiddetine göre bu miktarı arttırabilirsiniz.

Not : İhtiyacınız olandan fazlasını kullanmak paranızı sokağa atmak ve sağlığınızı tehlikeye sokmaktan başka hiçbir işe yaramayacaktır.

Ne İşe Yarar? : Kreatinler antrenman sırasında performansı arttırmaya ve antrenman sonrasında vücudun kendini hızlı bir şekilde toparlamasına yardımcı olur. Bu sayede hem daha verimli bir antrenman yapabilir, hem de iyileşme ve kas gelişim sürecini hızlandırabiliriz.

Nasıl Kullanılır? : Suya veya meyve suyuna karıştırılarak kullanılabilir.

Ne Zaman Kullanılmalı? : Antrenmandan 30 dakika önce kullanılması uygundur.

Kompleks Kreatin Fiyatları : Fiyatları gramajına bağlı olarak 100 ila 200 tl arasında değişebilmektedir. Porsiyon fiyatı 3-4 tl'ye tekabül etmektedir.

Not : Katkısız kreatinleri ve güvenilir markaları kullanmanızı tavsiye ederiz.

Besin Takviyeleri kategorimizdeki diğer yazılara göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Editör Yorumu : "Hızlı kas geliştirme sevdası nedeniyle ihtiyacınız olandan daha fazlasını almayın. Azı olsun, fazlası olmasın. Kas yapayım derken göz çıkartmayın"

Yorumlar