Ana içeriğe atla

Kreatin Monohidrat Nedir?

gıda takviyesi kreatin

Antrenmanlarda daha iyi bir performans yakalayabilmek için kreatin kullanımı oldukça önemlidir. Besin yolu ile ihtiyacımız olan kreatini karşılayamadığımız durumlarda sağlıklı bir şekilde kas gelişimine devam edebilmemiz için kreatin supplementlerine ihtiyaç duyarız. Kreatin Monohidrat diğer kreatin çeşitleri arasında en saf olanıdır. Kreatin ne kadar saf olursa etkisi o kadar kuvvetli olur. Protein sentezine de destek olan kreatin sporcuların kas gelişimi için ihtiyaç duyduğu bir çok aşamada destek olarak kasların gelişimine destek oluyor.

Ne İşe Yarar? : Kreatin monohidrat antrenman sırasında performansı arttırmaya ve antrenman sonrasında vücudun kendini hızlı bir şekilde toparlamasına yardımcı olur.

Ne Kadar Kullanılmalı? : Kutudan çıkan ölçek yardımı ile günde bir ölçeği geçmeyecek kadar kullanılabilir. Ancak daha önce kullanmışsanız ve vücut geliştirme konusunda tecrübeli iseniz bu miktarı iki ölçeğe kadar çıkarabilirsiniz.

Not : İhtiyacınız olan kreatin miktarından fazlasını kullanmak paranızı sokağa atmak ve sağlığınızı tehlikeye sokmaktan başka hiçbir işe yaramayacaktır.

Nasıl Kullanılır? : Suya veya meyve suyuna karıştırılarak kullanılabilir.

Ne Zaman Kullanılmalı? : Antrenmandan 30 dakika önce kullanılabilir.

Kreatin Monohidrat Fiyatları : Fiyatları markaya gramajına bağlı olarak 50 ila 250 tl arasında değişebilmektedir. Porsiyon fiyatı 0,5-1 tl'ye tekabül etmektedir.

Not : Katkısız kreatinleri ve güvenilir markaları kullanmanızı tavsiye ederiz.

Besin Takviyeleri kategorimizdeki diğer yazılara göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Editör Yorumu : "Hızlı kas geliştirme sevdası nedeniyle ihtiyacınız olandan daha fazlasını almayın. Azı olsun, fazlası olmasın. Kas yapayım derken göz çıkartmayın"

Yorumlar