Ana içeriğe atla

Erdal Karaduman Kimdir?

Erdal Karaduman vücut geliştirme

Erdal Karaduman 1984 doğumlu profesyonel vücut geliştirmecidir. Aslen Balıkesir Bandırma'lıdır ancak İstanbul'da yaşamaktadır. Çocukluk yıllarından beri sporla iç içe bir hayat sürmüştür. Liseyi Spor Bölümünde, üniversiteyi ise Kocaeli Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulunda tamamlamış. Eğitimini gördüğü yıllarda çeşitli sertifika ve eğitim programlarına katılarak fitness dalında kendini geliştirmiş.

biceps curlsÜniversite yıllarında yelken sporu ile yakından ilgilenmiş ve eğitmenlik yapmış. Daha sonra ise vücut geliştirme ağır basmaya başlamış. Genetiğinin ve spor geçmişinin de vermiş olduğu bir avantajla Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonunun düzenlediği Türkiye Şampiyonası Avrupa Seçmelerinde Atletik Fizik Büyük Erkekler +178cm kategorisinde yarışmaya katıldı ve Türkiye 3.cülüğü elde etti. Bu onun ilk tecrübesi ve vücut geliştirme dalındaki ilk başarısı oldu.

Yelken sporu ile vücut geliştirme sporunu bir arada götürerek hem kendini geliştiriyor, hem de öğrencilerine sporu sevdiriyor. Umarım ismini şampiyonluklar ile duyarız ve kariyerinde başarı basamaklarını adım adım tırmanır.

Erdal Karaduman bire bir ve uzaktan eğitim hizmeti de vermektedir. Antrenman programları, beslenme önerileri, spor hayatı boyunca elde ettiği tecrübe ve bilgi birikimini öğrencilerine sunmakta.

Kişiye özel hazırlanmış programlar ve 12 haftalık değişim programına göz atmak için Erdal Karaduman'ın Kişisel Web Sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İçerik ve fiyatlandırma ile ilgili detaylı bilgiye ulaşmak için yukarıdaki linke tıklayabilirsiniz.

Estetik Vücutlar kategorimizdeki diğer yazılara ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kişisel Yorumum : "Hayatını spora adamış bir isim. Oldukça da estetik bir vücuda sahip. Umarım ismini daha sık duymaya başlarız."

Yorumlar