Ana içeriğe atla

Michael Jai White Kimdir?

Michael Jai White vücudu

Michael Jai White 1967 doğumlu Amerikalı aktör ve dövüş sanatları uzmanıdır. Filmlerinde dövüş figürlerini ve yeteneklerini sıklıkla kullanan White, çoğunlukla dövüş ve aksiyon içerikli filmlerde rol almıştır. Bir çok sahnesinde dublör kullanmadan oynaması ise onun filmlerindeki gerçekçilik payını olumlu yönde etkiliyor. Estetik ve kaslı bir vücuda sahip olması da cabası.

dövüş filmleriHenüz çocuk yaşlarda iken dövüşe meraklı olan White bir çok dövüş sanatı ile ilgili eğitim almış ve hepsinde profesyonel denilebilecek boyutta tecrübe kazanmıştır. Aktörlük ve oyunculuk kariyerine ise bir çizgi filmde süper kahramanı canlandırarak başlamıştır. Spawn adındaki bu çizgi filmdeki başarısından sonra çeşitli projelerde yer alarak başarı basamaklarını adım adım tırmanmıştır.

"Sert Adam" denilen tabire uyması, kaslı vücudu, tehditkar sesi ve dövüşe olan yeteneği onu bir çok aksiyon filminin aranan oyuncusu haline getirmiştir.

Ancak Michael Jai White sadece aksiyon filmlerinde değil, komedi filmlerinde de rol alarak tek tip bir oyuncu olmadığını, her rolde oynayabileceğini seyirciye göstermiştir.

Michael Jai White'ın Rol Aldığı Filmlerden Birkaçı; 

  • S.W.A.T Under Siege
  • Yenilmez 2
  • Neden Evlendim
  • Kan ve Kemik
  • Asla Pes Etme 2
  • Esco Effect
  • Falcon Rising
  • Asla Pes Etme 3

Gelelim en çok merak edilen konulardan biri olan Michael Jai White'ın vücut ölçülerine. 185 cm boya sahip ve vücut ağırlığı yaklaşık 94 kilo civarında. Çeşitli kaynaklarda kol ölçüsünün 45-46 cm olduğu yazıyor. Peki ya sizce o kadar var mıdır? Tahminlerinizi yorumda bekliyorum.

Estetik Vücutlar kategorimizdeki diğer yazılara ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Editör Yorumu : "Hayatını spora adamış biri. Gerek vücut geliştirme açısından, gerek se dövüş sporları açısından muazzam yeteneğe ve vücuda sahip birisi. Hayatı ıskalamamış ve nokta atışı yaparak istediği konuma gelmiş. Yeni nesle örnek olur umarım. Bence herkes en az bir spor dalı ile ilgilenmeli."

Yorumlar