Ana içeriğe atla

Cevat Yıldız Kimdir?

cevat yıldız vücut geliştirme

Cevat Yıldız Kıbrıslı profesyonel vücut geliştirmeci ve fitness modeldir. Sporla henüz küçük yaşlarda iken tanışmış. Tekvando, judo ve futbol ile uğraşmış. Daha sonralarda geçirdiği bir sakatlıktan dolayı futbolu bırakmak zorunda kalmış. Askerlik döneminde vücut geliştirmeye merak salmış. Çevresindeki insanlar vücudunun vücut geliştirme sporu için oldukça yatkın olduğunu söylemiş. Cevat'da buna kulak vermiş ve vücut geliştirmeye başlamış. Sonra da önünü alamamış.

Vücut geliştirme sporuna başladığı zamanlar maddi anlamda sıkıntılar çekmiş. Bu spor oldukça maliyetli bir spordur ve bunun için bir bütçe ayırmanız gerekir. Cevat Yıldız bu süreçleri atlattıktan sonra hızla vücudunu geliştirmiş ve şimdi insanlar onunla sponsorluk çalışması yapmak için can atıyor.

cevat yıldız vücut geliştirmeÇeşitli fitness dergilerine kapak olmuş ve gerek sosyal medya üzerinden gerek ise kariyerindeki başarılarından dolayı belli bir takipçi kitlesine ulaşmayı başarmış.

İngiltere'nin Londra şehrinde düzenlenen Avrupa Fitness Şampiyonasında 47 sporcu arasından sıyrılarak Avrupa 3.lüsü olmuş.

Cevat Yıldız'ın katıldığı bir programda anlattığı üzere; sikletinde olmayan bir vücut geliştirme yarışmasına katılmış. Bu yarışmada bir kilo aralığı varmış ve Cevat Yıldız bu kilonun 3,5 kilo üzerindeymiş. Yarışmanın başlamasına 4 saat kala sauna ve antrenmanla 3,5 kilo vermiş ve yarışmaya katılabilmiş. Bu süreçte baygınlık geçirmesine rağmen inatla ve azimle yarışmaya devam etmiş ve ikincilik elde etmiş. Bana kalırsa yaşadıklarını da hesaba katarsak açık ara birinciliği hak ediyormuş. Hayatı boyunca yaşadığı en ilginç anılardan biri buymuş.

Kariyeri boyunca katıldığı yarışmaların hepsinden bir derece elde etmiş. Hayatını bu spordan kazanıyor. Hedefinde ise dünya şampiyonluğu var. Umarım elde eder.

Cevat Yıldız'dan Personal Trainer'lik hizmeti almak için cevatyildizpt@gmail.com adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Estetik Vücutlar kategorimizdeki diğer yazılara ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kişisel Yorumum : "Yakışıklılık, karizma ve iyi bir vücut birleşince fitness sektöründe hızla ilerlersiniz. Cevat Yıldız bu üç unsuru da tek bünyede barındırıyor. Onun fotoğraflarını görerek vücut geliştirme sporuna başlayan bir çok genç olduğuna eminim."

Yorumlar