Ana içeriğe atla

Ertuğ Evrekli Kimdir?

Ertuğ Evrekli kasları

Ertuğ Evrekli 1986 doğumlu profesyonel bir vücut geliştirmecidir. Spora 17'li yaşlarında başlayan Evekli, Dokuz Eylül Üniversitesi - Fen Bilgisi Öğretmenliği bölümünden mezun olmuş ve daha sonra Celal Bayar Üniversitesinde araştırma görevlisi olarak kariyerine devam etmiş.

İnsan anatomisine karşı özel bir ilgi duyan Ertuğ zamanla amatör olarak yaptığı vücut geliştirme sporunu profesyonel anlamda yapmaya başlamış. İlk başarısını 2015 yılının Eylül ayında düzenlenen Dünya Şampiyonasında yakalamış.

Ertuğ Evrekli'ni Vücut Geliştirme Kariyerindeki Başarıları

  • 2015 Türkiye Şampiyonası +100 kg Şampiyonu
  • 2016 Nac Dünya Şampiyonası 1.cisi
  • 2016 Hardline Dumbells Türkiye Şampiyonası 1.cisi
  • 2016 Nabba WFF World Cup 1.cisi
  • 2016 Wabba Universe Man 2 Dünya Şampiyonu ve Overall
  • 2016 Nac Universe Dünya 7.cisi

Ertuğ Evrekli omuz kaslarıSporcular milletinin bayrağını dalgalandırmayı severler. Bu gurur ve başarı herşeye değer. Ertuğ Evrekli'de biografisinde bu gururun yaptığı tüm antrenmanlara değer olduğunun altını çiziyor.

Aynı zamanda Online Personal Trainer hizmeti veren Ertuğ Evrekli'nin Kişisel Web Sitesine ulaşmak için tıklayın.

Umarım önümüzdeki yıllar içerisinde birçok başarıya imza atar. Gerçekten iri bir adam. O kas kütlelerine çıkmak kolay değil.

Ertuğ Evrekli'nin vücut ölçüleri ise şöyle; yarışma zamanında 100 vücut ağırlığına sahip oluyor. Bu değer yarışmaya göre ve döneme göre farklılık gösterebiliyor. Yarışma dönemlerinde yağ oranı oldukça düşük. Vücudunda kas anatomisi dersi anlatılabilir.

Estetik Vücutlar kategorimizdeki diğer yazılara ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kişisel Yorumum  : "Şampiyonlar şampiyon ile çalışır. Eğer bu sporda kariyer yapmak istiyorsanız veya sadece vücudunuzu geliştirmek istiyorsanız Ertuğ Evrekli gibi işini bilen bir koçunuz olmalı."

Yorumlar