Ana içeriğe atla

Erdem Özdil Kimdir?

Erdem Özdil vücudu

Erdem Özdil 1988 doğumlu profesyonel bir vücut geliştirmecidir. Sporla küçük yaşlarda tanışan Özdil ilk önde futbol, daha sonra ise basketbol oynamıştır. Basketbola ilgisi zamanla artmış ve lisanslı oyuncu olarak oynamaya başlamış. Özel hayatında yaşadığı bazı sıkıntılar ve art arda gelen talihsiz sakatlıklar nedeniyle basketbolu bırakmak zorunda kalmış.

Zamanla spor yapmamak onun hayatında büyük bir eksiklik oluşturmuş ve Erdem bu eksikliği vücut geliştirme sporu ile kapatma kararı almış. Kilo alma isteği, spor geçmişi ve azmi onun kısa sürede iyi bir kas kütlesi kazanmasını sağlamış. Bu durumdan oldukça memnun kalan Erdem vücut geliştirme sporuna bir hayli ısınmış.


türk vücut geliştirmecilerZaman geçtikçe bu sporun geçmişi ve tarihteki başarılı vücutcuların hayatlarını inceleyen Erdem Özdil'in vücut geliştirmeye olan bu ilgisi yakınları tarafından fark edilmiş. Çevresinde onun yarışmalara katılacak ve iyi dereceler elde edecek potansiyele sahip olduğunu söyleyen insan sayısı bir hayli artınca Erdem Özdil'de yarışmalara katılma kararı almış.

2015 yılında Antalya'da düzenlenen Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası'na girmeye karar veren Erdem bir takım aksaklıklar nedeniyle podyuma çıkamamış. Daha sonra ise Mersin'de düzenlen bir yarışmaya katılmış ve orada Türkiye 3.'sü olmayı başarmış. Hız kesmeden vücut geliştirme kariyerine devam eden Erdem İstanbul Tüyap Fuarında düzenlenen bir yarışmaya katılarak 4.'cü olmayı başarmış.

Ancak bu başarılar onu tatmin etmemiş ve daha fazlasını elde edebilmek için 1 yıl boyunca yarışmalara hazırlanmış. Yine Antalya'da bir yarışmaya katılmış ve orada Türkiye Şampiyonu olarak milli takıma seçilmiş.

Kariyerine bu yolda devam eden Erdem Özdil aynı zamanda Online Personal Trainer'lik hizmeti de vermekte. Kişisel web sitesinde konuyla ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Estetik Vücutlar kategorimizdeki diğer yazılara ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kişisel Yorumum : "Vücut geliştirme sporu ile tanışan birinin bu sporda başarılı olup olamayacağı ilk zamanlarda belli olur. Hak edip sonuna kadar gidenler kazanır, yarı yoldan dönenler ise kaybeder. Erdem Özdil bu yolun sonuna kadar gitmeye ve hayatını vücut geliştirme sporuna adamaya kararlı gözüküyor. Umarım kariyerinde başarılı basamaklarını teker teker tırmanır."

Yorumlar