Ana içeriğe atla

Kali Muscle Kimdir?

hapishane kaslı adam

Estetik vücutlar kategorimizde bugün ki konumuz Kali Muscle. California'da doğan ve orada büyüyen Kali'nin çocukluğu biraz trajik geçmiş. Yetiştiği çevre ve insanlar onu suç işlemeye teşvik etmiş. Evinin etrafında ölü vaziyette birilerini görmek onun sürekli karşılaştığı bir durummuş. Oldukça tehlikeli bir ortamda büyüyen Kali'nin hayatta kalabilmesi için kendini koruyabilmesi şartmış. İlk silahına ilkokul çağında sahip olduğunu belirten Kali tam 11 yılını hapishanede geçirmiş.

Spora futbol ile başlayan Kali, koşu ve güreş gibi sporlarla da ilgilenmiş ve bunlarda oldukça başarılı olmuş. Daha sonra ekonomik nedenlerden dolayı bir kaç soyguna karışmış ve 7 yıl hapis cezası almış. Hapishanede vücut geliştirme sporuna merak salan Kali 110 kiloluk dev bir adam olmuş. Gününün büyük bir bölümünü sporla geçiren Kali beslenmesine de (hapishane şartları gereğince) oldukça dikkat ediyormuş.

Çeşitli nedenlerden dolayı cezası 4 yıl daha uzayan Kali toplamda 11 yıl hapis yatmış. Bu süre boyunca vücudunu oldukça iyi bir şekilde geliştiren Kali cezası bittikten sonra kariyer yapmak ve oyuncu olmak istemiş.

Oyuncu olmak isteyen Kali atletik ve kaslı bir vücudun ona bu yolda oldukça fayda sağlayacağını düşünmüş. Kariyerinde bir kaç dizi ve film projesinde yer almış olsa da dünyaca ünlü bir oyuncu olduğu söylenemez. Ancak sosyal medya hesapları ve YouTube kanalı sayesinde oldukça büyük bir hayran kitlesi elde etmiş.

Kali Muscle'nin vücut ölçüleri ise şöyle; Boyu 178 cm ve 110 kilo. Profesyonel vücut geliştirmecileri aratmayan bir vücuda sahip. Bu vücutla yarışmalarda güzel başarılar elde edebilirmiş.

Kali Muscle Motivasyon Videosunu izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Kişisel Yorumum : "Gençler spor salonlarında yeterince büyük değil, şu alet yok, hocalar ilgisiz gibi bahanelerle vücut geliştirmeden soğuyor. Ama şunu atlıyorlar, eğer gerçekten vücut geliştirmek istiyorsanız bir hücreye dahi kapatılsanız bunu başarırsınız."

Yorumlar