Ana içeriğe atla

Yağ Yakıcı Nedir?

besin takviyeleri zayıflatıcı

Yağlar bir çok insanın ortak sorunu haline geldi. İhtiyaç fazlası kalorilerin yağlara dönüşmesi vücuda "daha fazla yeme" uyarısında bulunsa da insanlar bunu dinlemiyor ve sırf zevk için yemek yiyorlar. Hal böyle olunca yağlanma da kaçınılmaz oluyor. Daha sonrasında ise bu yağları yakmak oldukça zor oluyor. Diyetler ve zorlu kardio antrenmanları. Tüm bunları yaparken işimizi kolaylaştıracak bir besin takviyesi çok güzel olurdu öyle değil mi?

Supplement satıcıları da böyle düşünmüş ve yağ yakıcı besin takviyelerini geliştirmişler. Bu yağ yakıcılar gün içerisindeki yağlanma miktarımızı sınırlayarak metabolizmamızı hızlandırıyor ve antrenman sırasında yaktığımız yağ miktarını arttırıyor. Daha fazla depolanmanın önüne geçerek var olan depoların hızla erimesine yardımcı oluyor.

Neden Kullanmalıyız? : Vücut geliştirmeciler normal bireylerden çok daha düşük yağ oranına sahip olmak isterler. Ancak bu oldukça zorlu bir süreçtir. Tek haneli yağ oranlarına düşmek için bazen takviye almak işinizi kolaylaştırır.

Ne Zaman Kullanılmalı? : Yağ yakıcılar Karnitin, Termojenik ve CLA olmak üzere üç ana gruba ayrılır. Karnitin antrenmandan 45 dakika önce, diğer ikisi ise öğünlerden 30 dakika önce kullanılabilir.

Ne Kadar Kullanılmalı? : Genelde yağ yakıcılar kapsül şeklinde veya porsiyon şeklindedir. Her kullanımda bir kapsül veya bir porsiyon kullanmak yeterli olacaktır.

Not : Eğer ilk defa kullanacaksanız günde bir kez kullanarak vücuda etkilerini ölçebilirsiniz. Vücudunun bu besin takviyelerine alışması ve herhangi bir yan etki durumu için kademeli kullanım şarttır.

Yağ Yakıcı Fiyatları : Porsiyon fiyatı 2 ila 5 arasında değişmektedir. Toptan alımlarla maliyetini daha aşağılara çekebilirsiniz.

Yağ Yakıcılar İçin Kısa Bir Anektod : Yağ yakıcı besin takviyesi sporcularda psikolojik olarak olumlu bir his yaratır. Bu sayede daha iyi bir antrenman yaparlar ve daha çok yağ yakarlar.

Besin Takviyeleri kategorimizdeki diğer yazılara göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Editör Yorumu : "Hızlı bir şekilde yağ yakma hevesiyle porsiyonların dışına çıkmayın ve gereğinden fazla yağ yakıcı kullanmayın. İlk defa kullanıyorsanız da kademeli bir şekilde dozu arttırın. Birden yıllardır kullanıyorum havasına girmeyin. Vücudunuzun tepkilerini ölçün."

Yorumlar