Ana içeriğe atla

CLA Nedir?

fitness takımı

CLA(Conjugated Linoleic Acid) tükettiğimiz besinlerde çok az miktarda bulunan bir yağ asididir. Şimdi "biz yağ yakmaya çalışıyoruz siz bize yağ öneriyorsunuz" dediğinizi duyar gibiyim. Kağıt üstünde öyle görünse de aslında durum tam olarak öyle değildir. CLA diyet programı uygulayan kişilerin metabolizmasının hızlanmasına yardımcı olur ve yağ yakımını destekler. Yağ yakımı için yağ kullanıyoruz, yani onları kendi silahları ile vuruyoruz.

Bu özelliklerinin yanı sıra CLA supplementi kolesterol ve kan basıncı değerlerinizi olması gereken seviyelerde tutmanıza yardımcı olur.

Neden Kullanmalıyız? : Tükettiğimiz öğünler sırasında zararlı yağların vücutta depo edilmesini ve metabolizmanın yavaşlamasını önleyerek yağ yakımına destek olur.

Not : Özellikle bulk döneminde tükettiğiniz besinlere paralel olarak vücutta kasla birlikte yağ birikimi de fazla olacaktır. CLA kullanımı bulk döneminde oluşacak yağ miktarını kontrol altında tutmanıza ve daha fazla saf kas kazanmanıza yardımcı olur.

Ne Zaman Kullanılmalı? : Ana öğünlerinizle birlikte kullanabilirsiniz.

Ne Kadar Kullanılmalı? : CLA ürünü kapsül şeklindedir. Ürünün üzerinde ne kadar kullanmanız gerektiği yazmaktadır. Bir öğünde bir adetten fazla kullanılmamasını tavsiye ederim.

CLA Fiyatları : 60 ile 90 lira arasında fiyatları değişmektedir.

Besin Takviyeleri kategorimizdeki diğer yazılara göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Editör Yorumu : "Ne kadar çok cla kullanırsam o kadar çok yağ yakarım mantığı oluşmasın kafanızda. Vücudunuzun gün içerisinde yakabileceği yağ miktarı bellidir. Gereğinden fazla cla kullanımı hem cebinize hem de vücudunuza zararlı olacaktır."

Yorumlar