Ana içeriğe atla

Arjinin Nedir?

fitness takımı

Arjinin bir amino asit çeşididir. Arjinin en temel kullanım sebebi ve görevi damardaki kan dolaşımını arttırmak ve büyüme hormonunu tetiklemektir. Bununla birlikte üreme organlarının fonksiyonunu arttırmak ve sperm oluşumunu arttırmak gibi etkileri de bulunmaktadır. Erkeği erkek yapan bir çok özelliğin gelişmesine ve büyümesine destek olur.

Bu özelliklerinin yanı sıra vücuttaki tuz dengesini düzenleyerek kötü kolesterolü azaltır ve yağ yakımına destek olur. Ancak yağ yakımı özelliği çok kuvvetli değildir. Yağ yakıcı özelliği ile ön plana çıkan başka besin takviyeleri vardır. Onlar çok daha etkilidir.

Ne İşe Yarar? : Amino asitler kas gelişiminin olmazsa olmaz bir parçasıdır. Arjinin'de bir çeşit amino asittir. Kas gelişiminize destek olur ve büyüme hormonunu tetkikler.

Ne Kadar Kullanılmalı? : Kutu üzerinde yazan porsiyon gramajına bakıp toplam kas kütleniz ve antrenman şiddetinizi hesaba katarak ihtiyacınız olan arjinin miktarını bulabilirsiniz.

Not : İlk defa kullanacaksanız ufak bir doz ile başlamalı ve vücudunuza etkilerini gözlemlemelisiniz. Herhangi bir yan etki durumunda doktorunuza başvurmalısınız.

Ne Zaman Kullanılmalı? : Antrenman öncesinde kullanılması uygundur.

Silk Amino Asit Fiyatları : Gramaja bağlı olarak fiyatları 50 ile 150 tl arasında değişebilmektedir.

Besin Takviyeleri kategorimizdeki diğer yazılara göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Editör Yorumu : "Hızlı kas geliştirme sevdası nedeniyle ihtiyacınız olandan daha fazlasını almayın. Azı olsun, fazlası olmasın. Kas yapayım derken göz çıkartmayın"

Yorumlar