Ana içeriğe atla

Tribulus Nedir?

fitness takımı

Kas gelişimi için protein şarttır. Bunu hepimiz zaten biliyoruz. Ancak vücuda protein almakla iş bitmiyor maalesef. Aldığımız sentezlenmesi için de yardımcı takviyeler almamız gerekebilir. Tribulus adındaki bir bitki (demir dikeni ve çoban çökerten olarak da bilinir), vücuda alınan proteinin sentezlenmesine yardımcı oluyor. Bu da proteinin kaslara daha hızlı bir şekilde ulaşması ve etkisini daha hızlı bir şekilde göstermesi demek. Bu bitkinin supplemente dönüştürülmüş halini bir çok besin takviyesi satan yerden temin edebilirsiniz.

Tribulus besin takviyesi bu özelliklerinin yanı sıra vücuttaki testosteron hormonunu da tetikleyerek kas gelişimi için gerekli ortamın oluşmasına yardımcı olur. Cinsel performansı arttırıcı bir özelliği de bulunmaktadır.

Ne İşe Yarar? : Vücuda aldığınız proteinin daha hızlı bir şekilde sentezlenmesine ve kaslara ulaşmasına yardımcı olur.

Ne Kadar Kullanılmalı? : Orta seviyeli fitnesscılar ve tribulusu ilk kez kullanacak kişiler günde bir kapsül, ileri seviyeli ve daha önce tribulus kullanmış kişiler ise günde iki kapsül alabilirler.

Ne Zaman Kullanılmalı? : Günde bir kez kullanılacak ise sabah kahvaltısında, iki kez kullanılacak ise sabah ve akşam kullanılabilir.

Not : Satın aldığınız ürüne göre kullanım zamanı farklılık gösterebilir. Bütün markalar ve bütün ürünler için aynı kullanım zamanı her zaman geçerli olmayabilir. Kutusundaki açıklamaları okuyun ve satın aldığınız yere danışın. Ya da Besin Takviyesi satan internet sitelerinde aynı ürünü bularak açıklamaları okuyabilirsiniz.

Tribulus Fiyatları : 80 ile 120 tl arasında fiyatları değişebilmektedir.

Besin Takviyeleri kategorimizdeki diğer yazılara göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Editör Yorumu : "Ben şahsen tribulus kullanmıyorum. Bu işi profesyonel anlamda yapmıyorsanız (yarışmalara katılmıyorsanız veya bu işten paranızı kazanmıyorsanız) tavsiye etmem. Ancak yine de tercih sizin.":

Yorumlar