Ana içeriğe atla

Pre Workout Nedir?

fitness takımı

Kas gelişimi için her antrenman bir öncekinden daha sağlam olmalı. Daha iyi antrenmanlar yapabilmek için bazen besin takviyelerine ihtiyaç duyabiliriz. Bu gibi durumlarda pre workout kullanımı daha iyi bir antrenman yapabilmenize olanak sağlar. Sadece vücut geliştirmede değil, bir çok spor dalında da pre workout kullanılabilir.

Ne İşe Yarar? : Sporcuya antrenmanı sırasında güç ve enerji vererek dayanıklılığının artmasını ve daha verimli bir antrenman yapmasını sağlar.

Ne Kadar Kullanılmalı? : İçerisindeki ölçek yardımı ile yapacağınız antrenmanın şiddetine ve toplam kas kütlenize bağlı olarak bir ölçek veya iki ölçeklik karışımlar hazırlayabilirsiniz.

Ne Zaman Kullanılmalı? : Antrenmandan 30 dakika önce kullanılması uygundur.

Pre Workout Fiyatları : 100 ile 300 lira arasında bir fiyatlandırması vardır. Gramaja ve markaya göre fiyatlar değişebilmektedir. Servis başı ortalama fiyatı 2,5 liraya denk gelmektedir.

Besin Takviyeleri kategorimizdeki diğer yazılara göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Editör Yorumu : "Özellikle yoğun iş temposunda çalışan kişiler iş çıkışlarında spor salonuna gidiyor ve antrenman yapıyor. Bu durumlarda pre workout kullanarak daha verimli antrenman yapabilirler."

Yorumlar