Ana içeriğe atla

Termojenik Nedir?

fitness takımı

Termojenik, ısı arttırma yöntemi ile vücuttaki yağların yakılmasını sağlayan bir besin takviyesidir. ECA olarak da bilinir. ECA efendrin, cafein, aspirin'in baş harflerinden oluşan bir kısaltmadır. İçerisinde yüksek miktarda kafein bulunduran bu supplement metabolizmanın da hızlanmasına yardımcı olur.

Bulk döneminde Termojenik kullanımı kazanacağınız yağ kütlesini sınırlar. Bu sayede bulk döneminde kazandığınız kiloların büyük bir bölümünü kaslardan kazanabilirsiniz. Daha az yağ kazanımı ise definasyon döneminde size çok büyük bir kolaylık sağlayacaktır.

Neden Kullanmalıyız? : Vücut geliştirmeciler normal bireylerden çok daha düşük yağ oranına sahip olmak isterler. Ancak bu oldukça zorlu bir süreçtir. Tek haneli yağ oranlarına düşmek için bazen takviye almak işinizi kolaylaştırır. İşte tam bu aşamada termojenik kullanmanız lehinize olacaktır.

Ne Kadar Kullanılmalı? : Termojenik besin takviyesinin içeriği kapsül şeklindedir. Her öğünde bir kapsül kullanmak uygundur.

Not : Eğer ilk defa kullanacaksanız günde bir kez kullanarak vücuda etkilerini ölçebilirsiniz. Vücudunun bu besin takviyesine alışması ve herhangi bir yan etki durumu için kademeli kullanım şarttır.

Ne Zaman Kullanılmalı? : Öğünlerden önce tüketilmesi uygundur. Günde 2 öğünden fazla kullanılmasını şahsen ben tavsiye etmiyorum.

Termojenik Fiyatları : Porsiyon fiyatı 2 liraya tekabül etmektedir. Toptan alımlarla maliyetini daha aşağılara çekebilirsiniz.

Besin Takviyeleri kategorimizdeki diğer yazılara göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Editör Yorumu : "Ne kadar çok termojenik kullanırsam o kadar çok yağ yakarım mantığı oluşmasın kafanızda. Vücudunuzun gün içerisinde yakabileceği yağ miktarı bellidir. Gereğinden fazla termojenik kullanımı hem cebinize hem de vücudunuza zararlı olacaktır."

Yorumlar