Ana içeriğe atla

AOL Nedir?

amino asit çeşitleri

AOL bir amino asit çeşididir. Bu amino asit çeşidinin kullanım amacı büyüme hormonunun daha fazla salgılanmasını sağlamak ve kas dokularının yenilenmesine yardımcı olmaktır. Bu özelliklerinin yanı sıra AOL amino asitleri yağ yakımına da destek olur. Ancak yine de bir yağ yakıcı kadar etkili ve güçlü değillerdir.

AOL amino asidinin açılımı Arijinin, Ornitin ve Lizin'dir. Bu üçü de birer amino asit çeşididir. AOL amino asitleri ise bu üçünün kas gelişimi için en ideal oranlarda hazırlanmış halidir. AOL amino asidinin içerisindeki amino asit çeşitleri tek başlarına bir etkileri olmaz iken birlikte kullanıldıklarında büyüme hormonunu tetikler ve kas gelişimi destek olur.

Ne Kadar Kullanmalıyım? : Aol amino asitler genelde kapsül şeklinde satılır ve ürünün üzerinde ne kadar kullanmanız gerektiği yazmaktadır. Yaptığınız sporun şiddetine ve toplam kas kütlenize doğru orantılı olacak şekilde kullanabilirsiniz.

Ne İşe Yarar? : Yukarıda da belirttiğimiz gibi büyüme hormonunu tetikler ve kas gelişimini sağlar. Bununla birlikte yağ yakımına da yardımcı olur. Amino asitler olmadan kas gelişiminden söz edilemez.

Ne Zaman Kullanılır? : Antrenmandan 30 dakika önce veya gece yatmadan önce kullanabilirsiniz.

AOL Fiyatları : 50 ile 100 tl arasında değişebiliyor. Gramaj büyüklüğü, marka ve dolar kuru farkına göre fiyatlar farklılık gösterebilir.

Besin Takviyeleri kategorimizdeki diğer yazılara göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Editör Yorumu : "Hızlı kas geliştirme sevdası nedeniyle ihtiyacınız olandan fazla amino asit almayın. Azı olsun, fazlası olmasın. Ona göre ayarlamasını yapın. Bu ayarlamayı yaparken yaptığınız antrenmanın şiddetini de baz alın. Kötü bir antrenman sonrası supplement kullanmak mantıksız olabilir."

Yorumlar