Ana içeriğe atla

Takip Edilmesi Gereken 10 YouTube Kanalı


YouTube gün geçtikçe büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. YouTube üzerindeki milyonlarca yayıncı her gün abonelerine faydalı içerikler üretmek için çalışıyor ve çabalıyor. Bu gün fitness ve vücut geliştirme konulu fitness kanallarını ele aldık. Bu sporda bilgi her şeyden önemli. Kimisi okuyarak öğrenmeyi, kimi ise izleyerek öğrenmeyi tercih ediyor. Eğer sizde izleyerek öğrenmeyi tercih edenlerdenseniz aşağıdaki kanallara göz atabilir ve abone olabilirsiniz.

Kenzo Karagöz : Antrenman, beslenme, motivasyon videoları ve vücut geliştirme sporuna dair bir çok yararlı bilgiyi youtube kanalında bulabilirsiniz. Ayrıca Kenzo'nun kanalında fitness yarışmalarına hazırlık süreçleri ve kişisel hayatına dair vloglar da bulunmaktadır. Bu işi profesyonel anlamda düşünen kişilerin bu kanala bir göz atmasını tavsiye ederim.

Kenzo Karagöz Kimdir? yazına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Genç ve Fit : Spor salonuna gitmeye veya antrenör ile çalışmaya gerek kalmadan kendi imkanlarımızla vücudumuzu geliştirebilmemiz için bize oldukça faydalı içerikler sunuyor. Evde veya sokakta yapılabilecek antrenmanları ile genç ve fit ekibi sizin fit bir vücuda kavuşabilmeniz için ihtiyacınız olan tüm bilgileri video içeriklerinde ve web sitesinde barındırıyor.

Genç ve Fit'in motivasyon videosunu izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Baran Kalaycı : Fitness camiasında tanınan ve sevilen bir isim olan Baran'ın nasıl antrenman yaptığını, ne yediğini, ne içtiğini merak ediyorsanız bu kanala bir göz atmalısınız. Hayatına ve günlük yaşamına dair vlog içerikleri sunan Baran bu sporun tüm zorluklarını ve güzelliklerini etkili bir şekilde anlatıyor.

Baran Kalaycı Kimdir? yazısına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Cenk Hoca : Kendine has konuşma tarzı ile çektiği her video tıklanıyor. Sempatik tavırları, samimiyeti ve hayata bakış açısıyla Cenk Hoca bambaşka birisidir. Kişisel hayatına dair vloglar, fitnessa dair faydalı içerikleri ve daha bir çok bilgiyi Cenk Hocanın youtube kanalında bulabilirsiniz.

Cenk Hoca Kimdir? yazısına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Shredded Brothers : Çektikleri her video trendler listesinde. Vücut geliştirme kanalları arasında en iyilerden biri olan Shredded Brothers antrenman, beslenme ve motivasyon içerikleri ile abone sayısını her geçen gün arttırıyor. Bunun yanı sıra çektikleri challengelar da ciddi izlenme payına ulaşıyor. Abone olmanızı tavsiye ederim.

Shredded Brothers Kimdir? yazısına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Okan Serbes : Fitness ile ilgili youtube kanallarından farklı olarak kişisel bakım, stil önerileri ve hayata dair bir çok içeriği kanalında barındıran Okan, bu konuda bir farklılık oluşturmayı başarmış. Abone sayısını hızla arttıran Okan'ın youtube kanalına bir göz atmanızı tavsiye ederim.

Okan Serbes motivasyon videosunu izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Berkay Türkkan : Fitness, vücut geliştirme, supplement ve sağlıklı beslenme hakkında hem erkek, hem de kadınlara yönelik paylaşımlar yapan Berkay aynı zamanda vlog içerikleri ile de oldukça güzel bir kanal yapmış. Fitness'a dair merak ettiklerinizi Berkay'ın kanalında bulabilirsiniz.

Berkay Türkkan Kimdir? yazısına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Savaş Cebeci : Amerika'da yaşamını sürdüren ve çeşitli üniversitelerde seminerler veren Savaş Cebeci, bu işe sadece youtube açısından bakmamış ve elde ettiği takipçi kitlesiyle iletişim haline geçmiştir. Kanalında fitnessa dair bir çok bilgiyi bulabilirsiniz. Özellikle Soru - Cevap videoları ile ön plana çıkan bu kanala abone olmanızı tavsiye ederim.

Savaş Cebeci Kimdir? yazısına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Hakan Demiray Tv : Uzun yıllardır fitness sektörünün içerisinde olan Hakan Demiray'ın kanalında antrenmana dair bir çok faydalı içerik mevcut. Vücut geliştirme sporuna yeni başlayan kişiler Hakan Demiray Tv kanalındaki hareketleri uygulayarak antrenman yapabilirler.

Hakan Demiray Kimdir? yazısına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Hakan Fitness : Meslek olarak iş doktoru olan ancak vücut geliştirme sporuna gönül vermiş olan Hakan Fitness, başta evde vücut geliştirme yapmak isteyenler olmak üzere bir çok sporcu gence destek oluyor ve tecrübelerini onlarla paylaşıyor. Eğer sizde "evde vücut yapılmaz" düşüncesindeyseniz Hakan'ın youtube kanalına bir göz atmalısınız.

Yorumlar