Ana içeriğe atla

Turabi Çamkıran Kimdir?

turabi karın kası

Turabi Çamkıran 1988 yılında Mersin - Erdemli'de doğmuştur. Çocukluğunu lisede geçiren Turabi lise yıllarında Break Dansa merak salmıştır. Daha sonra dans Turabi için adeta bir tutkuya dönmüştür. Lisans eğitimini Mersin Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde tamamlamıştır.

Turabi'nin dansa ilgisi olduğu kadar dövüş sporlarına da ilgisi büyüktür. Muay Thai başta olmak üzere bir çok dövüş sporu ile yakından ilgilenmiştir. Tayland'a giderek iyi bir dövüş eğitimi almıştır. Kafes dövüşlerine katılmıştır.

turabi kimdirTurabi Çamkıran adını ilk kez Yetenek Sizsiniz adlı yarışma programı ile duyurdu. Yarışma sayesinde büyük bir ilgi ve beğeni toplayan Turabi, daha sonra Survivor adlı yarışma programına katıldı. Yarışmayı şampiyon olarak tamamlayan Turabi daha sonra Survivor Allstar yarışmasına katıldı. Orada da şampiyonluğu kimseye bırakmadı.

Atletik vücudu, karakteri ve özlü sözleri ile ön plana çıkan Turabi yarışmalardan sonra çeşitli filmlerde ve reklam projelerinde yer aldı.

Turabi Çamkıran Filmleri

  • Ketenpere
  • Sabit Kanca

Turabi Çamkıran Boy ve Kilosu

Turabi Çamkıran 180 cm boya ve 85 kilo vücut ağırlığına sahiptir. Yağ oranı ise özellikle yarışma zamanlarında tek haneli rakamlardadır.

Estetik Vücutlar kategorimizdeki diğer yazılara ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kişisel Yorumum : "Survivor  yarışmasını Şampiyon olarak tamamlamasının ardından yarışmada kaybettiği kas kütlesini kısa sürede tekrar kazanması, onun ne kadar iyi bir sporcu olduğunun göstergesidir."

Yorumlar