Ana içeriğe atla

Murat Boz Kimdir?

murat boz vücudu

Murat Boz 1980 yılında Zonguldak Ereğli'de doğmuştur. Müzisyen ve oyuncudur. İlk ve orta öğretimini Zonguldak'da tamamlayan Murat Boz, daha sonra lise eğitimi için İstanbul'a geldi. İstanbul Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi'ni bitirdi. Lise yıllarında vokallik yaptı ve Milliyet Gazetesi'nin düzenlemiş olduğu Liseler Arası Müzik Yarışmasında birinci oldu.

Müziğe karşı olan ilgisini ve yeteneğini çok erken yaşlarda fark eden Murat Boz üniversite eğitimini de yine müzik alanında yaptı. 1999 yılında Bilgi Üniversitesi - Jazz Vokal Bölümü'nü, ardından İstanbul Teknik Üniversitesi - Türk Müziği Devlet Konservatuarı - Temel Bilimler Bölümü'nü bitirdi. Uzun bir süre Tarkan'ın vokalistliğini yaptı.

2006 yılında "Aşkı Bulamam Ben" isimli parçasıyla müzik dünyasına hızlı bir giriş yaptı. Sesi, yeteneği ve yakışıklılığı ile kısa sürede insanların ilgisini çekmeyi başardı. Kariyerine uzun bir süre müzikli devam eden Murat Boz daha sonra işin içine oyunculuk da kattı.

murat boz before afterOyunculuğa karşı her zaman ilgi ve sempati duyan Murat Boz ilk kez Hadi İnşallah adlı film projesinde yer aldı. Bu aşamalarda spora da başlayan Murat Boz 6 ay gibi bir sürede muazzam bir değişim yakaladı. Yağ oranındaki ciddi düşüş ve kas kütlesindeki muazzam artış sevenleri tarafından kısa sürede fark edildi.

Murat Boz Filmleri

  • Hadi İnşallah
  • Dönerse Senindir
  • Kardeşim Benim
  • Kardeşim Benim 2

Murat Boz Boy ve Kilosu

Murat Boz 185 cm boya ve 76 kilo vücut ağırlığına sahip. Yağ oranı düşük ve ayrıca estetik de bir vücuda sahip.

Murat Boz'un motivasyon videosunu izlemek için buraya tıklayın.

Kişisel Yorumum : "6 aylık sürede güzel bir değişim yakalamış. Umarım bunun devamını da getirir. Bu tarz değişimler insanları spora teşvik ediyor."

Yorumlar