Ana içeriğe atla

Stacker2 ZeroSHOT L-Carnitine İncelemesi

OLUMLU

·                                 - Yüksek L-Karnitin Oranı
·                                 - Yağ ve şeker içermeme
·                                 - B6 ve B12 vitaminleri
·                                 - Tek kullanımlık ambalaj

OLUMSUZ

·                                 - 12'li kutular tek aromadan oluşuyor

Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte form kazanma ve yağ oranını azaltma isteği sporcuların yağ yakıcı ve enerji veren ürünlere ilgisini artırıyor. Yağ yakıcı ve enerji verici özelliklerini bir arada kullandığımızda tabi ki akla gelen ilk ürün L-Carnitine ürünleri oluyor. Biz de bu hafta incelememizde bir L-Carnitine ürününe yer vermek istedik ve sporcular arasında bilinirliğini hızla artıran ZeroSHOT L-Carnitine 3000 mg ürününü inceledik. 
ZeroSHOT L-Carnitine 3000 mg İçeriği
ZeroSHOT L-Carnitine, Türkiye’de Farmatek güvencesiyle sunulan bir L-Carnitine ürünü ve eczanelerde satışa sunulan bir kaç l-karnitin ürününden biri. İçeriğinde 3000 mg l-carnitine olmak üzere B6 ve B12 vitamini, Protein, Folik asit, Kromyum Pikolinat, Taurin ve Kafein bulunan ürün şeker ve yağ içermeyen formülüyle öne çıkıyor. Limon, çilek, portakal ve karpuz aroma seçenekleriyle sunulan ürün 60 ml tek kullanımlık şişelerinde ve 12’li kutu ambalajıyla satışa sunuluyor.
L-Carnitine ürünleri kullanıma hazır olarak üretildiğinden, 60 ml boyutundaki tek kullanımlık şişeler sporcular için önemli bir kolaylık sağlıyor. Bu sayede her antrenman için yanınızda litrelik ürünler taşımanıza gerek kalmıyor ve cebinize sığacak büyüklükte ZeroSHOT ihtiyaç duyduğunuz anda imdadınıza yetişiyor. Zaten ismindeki SHOT ibaresi de ürünün öne çıkan kullanım kolaylığını vurguluyor. 12’li kutuların tamamının aynı aromadan oluştuğunu da belirtelim. İlerleyen dönemde karışık aroma seçeneklerinden oluşan mix kutular da farklı tatlar denemek isteyen sporcular için iyi bir alternatif olabilir.
Büyütmek için tıklayın
ZeroSHOT L-Carnitine 3000 mg Kullanım Şekli
ZeroSHOT ürünün günlük önerilen kullanım miktarı bir şişe yani 60 ml. Sporcular 12’li set kutuyu antrenman günlerine bölerek kullanabileceği gibi günde bir şişe olarak da tüketebilirler.
– Formunu korumak isteyen ve düşük kalorili beslenen kişiler, başlangıçta bir şişeyi ikiye bölerek (30 ml – 30 ml) tercihen sabah ve öğlen saatlerinde içebilir.
– Kilo vermek veya yağ oranını azaltmak isteyen sporcular antrenmandan 45 dakika önce bir şişe (60 ml) alabilir.
– Enerji artışına ihtiyaç duyan kullanıcılar ise gün içerisinde bir şişe (60 ml) tüketebilir.





Yorumlar