Ana içeriğe atla

Biscolata Erkeği Nedir?

kaslı erkek çikolata

Biscolata Erkeği diye tabir edilen bu cins, genellikle mankenlerden oluşmaktadır. Bu kişiler profesyonel anlamda bir vücut geliştirmeci olmasalar da onlardan çok daha fazla prim yapmaktadırlar.

Genellikle bu erkek türleri İspanya ve İtalya'da görülmektedir. Dünyanın çeşitli ülkelerinde de baş göstermektedirler. Spora elverişli vücutları vardır. Kısa sürede kaslanabilir ve güzel bir görünüm elde edebilirler. Tabiki genetik faktörlerin önemi büyük.

Kendilerine has bir tarzları vardır ve bu kişiler "ferrarin olsa üstünü örtermisin" anlayışını benimsemişlerdir. Kıyafete fazla para harcamazlar. Sürekli otuziki diş sırıtabilme özelliğine sahiptirler.

Kızlar tarafından çok sevilen ve beğenilen bu insanların sayılarının az olduğu göz önünde bulundurulacak olursa, biz normal insanlar için herhangi bir sorun teşgil etmeyeceğini söyleyebiliriz. Yinede çitayı yükseltiyor bu köfteoğurlar.

Fitness camiasında biscolota erkeği diye bir tabir vardır ve çoğu kişi tarafından bir ölçü birimi olarak kullanılmaktadır. "Biscolata erkeği gibi olmak istiyorum" lafını çok duymuşsunuzdur. Yakışıklılıkları konusunda yardımcı olamam ama vücutları konusunda yardımcı olabilirim.

Eğer sizde biscolata erkekleri gibi bir vücuda sahip olmak istiyorsanız sayfamızın Antrenman ve Beslenme kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar