Ana içeriğe atla

Bir Kadının Güvensizlikleri Seks Hayatınızı Etkiliyorsa Yakınlık Korkusunu Nasıl Yenebilirsiniz, İşte Bu Durumda Ona Nasıl Yardımcı Olabilirsiniz ve Kendine Güvenini Artırabilirsiniz


 


 Bir Kadının Yakınlık Korkusu Nasıl Yenilir?
 Güvensizlikleri Seks Hayatınızı Etkiliyorsa, Bu Durumda Ona Nasıl Yardımcı Olabilirsiniz ve Kendine Güvenini Artırabilirsiniz

 Eminim hayatınızın bir noktasında yakınlıktan korkan bir kadınla karşılaşmışsınızdır.
 Giden ve kendinden emin, utangaç ve sorunlu ya da her ikisinden de biraz olabilir.  Durum ne olursa olsun, kimsenin fazla yakınlaşmasına izin vermeyecekti.

 Sorun, ona yakın olmak istemendi ve açıkçası, bunu nasıl yapacağına dair hiçbir fikrin yoktu.  Birliktelik ruhuyla, yakınlık korkusu çeken kadınları, bu korkunun farklı nedenlerini ve mümkün olduğunda üstesinden gelebileceğiniz yolları belirlemeniz için size birkaç yol sunmaya karar verdim.

 zayıf vücut imajı
 Her kadının vücudunun poposu, uylukları veya göğüsleri gibi bir kısmıyla ilgili bir sorunu vardır.  Ancak iki tür kadın vardır: Bu konuda bir şeyler yapanlar, örneğin egzersiz yapanlar, düzgün beslenenler ve kendilerine bakanlar;  ve kendi bedenlerinin kurbanı olduğunu hisseden ve bu konuda mızmızlanmaktan başka bir şey yapmayanlar.  İlki, görünüşlerinden oldukça emin olsa da, ikincisinin tüm benlik duygusu, bir ilan panosu gibi görünüşte önemsiz bir şey tarafından atılabilir.
 Bu tür bir kadın, erkeklerin kusurlu vücudunu kendisi kadar sert bir şekilde yargılayacağını düşünebileceğinden, genellikle yakınlıktan korkar.

 Bu kompleksin üstesinden gelmek zordur, çünkü bence, kendi teninizde iyi hissetmek, başka biriyle karşılıklı olarak tatmin edici bir ilişki kurabilmenin tam bir ön koşuludur.  Ancak, onu daha rahat hissettirmek için yapabileceğiniz bazı şeyler var.

 Geniş kalçalarından çekiniyorsa ve onların seksi olduğunu düşünüyorsan, ona sık sık söyle.  Onları almaktan ve okşamaktan korkmayın.  Sonunda, onlarla neden bir sorunu olduğunu unutacak ve daha yakından bakmanıza izin verecek.

 Güvensizliği bunun ötesine geçerse, ona seksi bir gecelik almayı deneyin ve siz ışıkları kısarken onu giymesini isteyin.  Bu şekilde, kendini daha az bilinçli hissedecek ve böyle bir beyefendi olduğunuz için önemli puanlar alacaksınız.

 deneyimsiz
 Arzunuzun yakınlık korkusunun nesnesi, belirli bir deneyim eksikliğinden de kaynaklanabilir.  Belki bakiredir (evet, hala varlar) ya da belki sadece birkaç kısa süreli ilişkisi olmuştur.  Ya da belki deneyimsizliğinin markası o kadar da cinsel değildir;  belki de yıllardır aynı kişiyle birlikte olduğu gerçeğiyle daha çok ilgisi vardır ve heyecan verici olsa da tamamen yeni biriyle birlikte olma düşüncesi onu korkutur.
 Durum ne olursa olsun, anahtar çok yavaş hareket etmek ve onun gerçekten ne kadar harika bir adam olduğunu bilmesini sağlayarak güvenini kazanmaktır.  Bunu yaptıktan sonra, ilk hamlenizi yapmakta özgürsünüz.  Nazik olmayı ve elinden geldiğince ona rehberlik etmeyi unutma;  eninde sonunda açılacak.

 İstediğiniz kadının kalbi kırılırsa ne yapmanız gerektiğini okuyun...

 kırık kalp
 Bir kadın, yakın zamanda kırılmışsa kalbini vermekte tereddüt edebilir.  Belki de son erkek arkadaşı ona düzgün davranmamış ya da aldatmıştır.  Bu dava zor çünkü böyle bir kadın kendini koruma modunda ve sadece bir harika harika adam onu ​​bu durumdan kurtarabilecek.  Aslında, bu kadın ancak söz konusu erkeğin güvenilir olduğunu ve ona zarar vermeyeceğini hissederse yeni bir ilişkiye girecektir.
 Sorun şu ki, böyle bir kişiliği zorla yansıtmaya çalışırsanız, sizi çok çabalayan bir sahtekar olarak seçecek ve çabalarınız geri tepecek.  Bununla gerçekten başa çıkmak istediğinizden eminseniz, onun da istediğini varsayarak geçmişi hakkında sizinle konuşması için onu cesaretlendirmek isteyebilirsiniz.  Korkarım ki, bu durumda, yeni, umarım çok cinsel bir ilişkiye başlamak için ne zaman ve kiminle rahat hissedeceğine karar vermek tamamen ona kalmış.

 hepsini gördüm
 Belki de peşinde olduğunuz kadın, herhangi bir kişinin taşıyamayacağı kadar çok şey gördüğünden korkuyor olabilir - çok fazla işlevsiz ilişki, ciddi anlamda berbat bireyler ve bir ömür sürmeyecek daha fazla nefret, açgözlülük, acı, kıskançlık, adaletsizlik ve sefalet.  ömür.  İnsan davranışının karanlık tarafının ne kadar çirkinleşebileceğini bilen biri, hayatlarına kimlerin girmesine izin verdiği konusunda çok dikkatli olacaktır.
 Böyle bir kadın genellikle insanlar hakkında belirli bir sezgiye sahip olacak ve kimin güvenini hak ettiğini belirlemesine yardımcı olmak için bunu kendi yararına kullanacaktır.  Kendisi iyi kalpliyse, sizin de öyle olduğunuzu ve diğer insanlarda ve durumlarda gördüğü çeşitli delilik türlerine yatkın olmadığınızı bilmek isteyecektir.  Yani, hala gizemli olabiliyorken, kaba olmayın.

 güven meselesi
 Yakınlık korkusu olan kadınlar için güven, günün sırası gibi görünüyor.  Bu yüzden korkarım ki eğer güvenilir değilseniz yanlış ağaca havlıyorsunuz.  Öte yandan, size güvenilebilirse, onun kafasına girmeye çalışmamayı unutmayın.  Derinlerde, herkes anlaşılmak isterken, kimse sevgilisi tarafından psikanaliz edilmek istemez - bir arkadaş ol, terapist değil.

 Son bir nokta: Yakınlık korkusuyla size karşı ilgisizliğini yanlış yorumlamayın;  o seni bu şekilde sevmiyor olabilir.  Son derece seçici olabilir ve beklentilerini en iyi şekilde karşıladığını hissettiği adam için uzak duruyor olabilir.

 Süper Havalı Adam, Süper Seksi Adam, Kas Modeli, Yakışıklı, Ateşli Adam, Kaslı Erkekler, Yakışıklı Erkekler, Gay Kaslı, Sakallı, Kaslı Eşcinsel, Bayramcigerli.blogspot.com ,Seks,Seks İpuçları,İpuçları, Yakınlık Korkusu,

 Süper Havalı AdamSıcak AdamKas EşcinselSeksYakınlık KorkusuKas ModeliSeks İpuçlarıYakışıklı Bayramcigerli.blogspot.com Yakışıklı ErkeklerSakallıKas MentipleriSüper Seksi Adam

Yorumlar