Ana içeriğe atla

Kadınların Cinsel Gücü Kadınlar Neden Cinsel Güce Sahip Görünüyor?



Kadınların Cinsel Gücü
 Kadınlar Neden Cinsel Güce Sahip Görünüyor?

 Gerçeklerle yüzleşelim;  Çoğu zaman, kadınlar istediklerini elde etmek için cinselliklerini kullanma gücüne sahiptir.  Daha da kötüsü, bir ilişkide ne zaman, nerede ve ne sıklıkla seks yapacağınıza genellikle onlar karar verir.

 Açıkçası, kadınların hiçbir cinsel gücünün olmadığı bir zaman vardı.  Bir kadının seksten zevk alması düşüncesi bile neredeyse hayal edilemezdi.  Ama şimdi, bildiğimizi bilerek, kadınların her yerde orgazmları var ve her zamankinden daha fazla cinsel talepkar hale geldiler.

 Erkekler bile kadınlarını memnun etmek için her zamankinden daha fazla çabalıyor.  Partnerlerini memnun etmek isteyen erkeklerle ilgili her gün ne kadar mektup aldığımı açıklamaya başlayamıyorum bile.  Ve bu başlı başına takdire şayan.

 baştan çıkarma gücü

 Küçük kızlar, istediklerini elde etmek için baştan çıkarmanın gücünü kullanmayı küçük yaşlardan itibaren öğrenirler.  baba ile başlar;  küçük kızlar, babalarını, basit bir kirpik sopası ve o yavru köpek bakışlarıyla yeni Barbie'yi almaları için manipüle eder.

 Kadınlar yaşlandıkça, kalplerinin arzu ettiği her şeyi kendilerine toplamak için biraz kadın ilgisinin kullanılabileceğini çabucak öğrenirler.  Erkeklerin şakalarına gülerler, elleriyle kollarını ovuştururlar ve biraz da egolarını okşarlar ve işte, cahil beyefendi, söz konusu kadının insafına kalmıştır.

 kadınlar böyle olmayı planlıyor gibi değil;  Aslında, baştan çıkarmanın gücü, erkeğin kendi olanı koruma içgüdüsü olduğu gibi, kadının içgüdüsünün bir parçasıdır.  Ve böylece, bu baştan çıkarma gücü, seksin gücüne yol açar.

 bu gece değil tatlım

 Çoğu ilişkide, cinsiyetin sıklığına kadınlar karar verir.  Ve çoğu erkek için, kadınları haftada yeterince arzu etmez.  Ve erkekler boğayı boynuzlarından almaya karar verir ve yatak odasında her şeyi yuvarlamaya çalışırsa, bu bir tartışmaya yol açabilir ve bir kanepe, bir battaniye ve şanslılarsa bir yastıkla sonuçlanabilir.  ah.

 Bu, erkeklerin, kadınlarının sekse kendileri kadar hevesli olmadığı için hüsrana uğrar ve sırayla, tüm erkeklerin, en azından akıllarında, içeri girip çıkmak olduğu için kadınları kızdırır.

 Ancak eşlerin seks ve bunun ne sıklıkta gerçekleşmesi gerektiği konusunda farklı görüşleri olduğunda, genellikle her iki taraf da boş ve mutsuz hisseder.

 seks takası

 Bazı kadınlar seksi deneyimlerin en kutsalı olarak görürken, diğerleri hala onu "sırtımı kaşı, ben de seninkini kaşıyayım" takas sistemi olarak kullanıyor.  Bu sadece adil değil, aynı zamanda etik değil.

 Seks, dünyadaki her şeyin ortadan kaybolduğu ve sadece siz ve eşiniz olduğu, başka hiçbir şeyle karşılaştırılamayan mutlu bir ütopyaya daldığınız o an olmalıdır.  Kadınlar erkeklere, "Bana o elması alırsan, sana hayatının yolculuğunu veririm" demeye başladığında, bu tüm çileyi bir nevi ucuzlatıyor.

 Herkesin istediğini elde etmek için sürekli olarak diğerlerini manipüle etmeye çalıştığı bir dünyada yaşıyor olmamız yeterince kötü.  Eve gelip aynı muameleyi görmek iğrenç.

 Onun üzerindeki cinsel masayı nasıl çevirebilirsin?

 artık alma

 Kadınınızın ne sıklıkla seks yapacağınıza karar verdiği bu kısır döngüyü durdurabilirsiniz ve artık bunu elde etmek için anlaşma yapmanıza da gerek yok.  Kadınların erkekleri baştan çıkarma gücüne sahip olduklarını, sanki ikinci doğalarıymış gibi söylediğimi hatırlıyor musun?  Pekala, bunun üzerinde oynamak zorundasın.

 Kadınlar, baştan çıkarma güçlerini teyit etme yeteneğiyle uyarılır ve kapıdan girdiğiniz anda üzerinize atlamasını istiyorsanız, peşinden koşmak için her şeyi vermeniz gerekir.

 Onu sürekli seks için kovalarsanız, sizi elde edebileceğini kanıtlamak için baştan çıkarma güçlerini kullanma fırsatı vermiyorsunuz demektir.  Böylece sıkıcı hale gelirsiniz ve artık bir meydan okuma sunmazsınız.

 istiyor?  gelip al

 Onu tutkuyla öpebilir, böylece gözlerini başının arkasına yuvarlayabilir ve ellerinizin göğüslerine ulaşmasına izin vermeden (ya da penisinizin tedavide zirve yapmasına izin vermeden) öylece bırakırsanız, o zaman siz  aradığı meydan okuma türünü kolayca sunabilir.

 İş sevişmeye gelince onun ara sıra baştan çıkarmasını istemez misin?  Eğer öyleyse, istediğiniz gibi davranmalısınız, ancak buna ihtiyacınız yok.  Buharlı boğuşmayı başlatmak için baştan çıkarma gücünü kullanmasına izin verin.  İstiyorsa, kanıtlamasına izin verin.

 onu deli et

 seni daha çok istemesini sağlamak için yapabileceğin şey, ön sevişmeyi kendin başlatmaktır;  Onu öpmek, göğüslerini yalamak ve vajinasına inmek gibi yaptığın tüm harika şeyleri yap.  Klitorisini yala ve orada dur.  Gülümseyin ve ona daha fazlasını istiyorsa bunu kanıtlaması gerektiğini söyleyin.
 Açıkçası, bunu sürekli yapmamalısınız, ancak baştan çıkarıcı hünerini kullanarak her iki ihtiyacınızı da karşılama ihtiyacını giderecek yollar düşünmeye devam edin.  Sevişmeyi ilginç ve yaratıcı tutarsanız, hayatınızın en büyüleyici deneyimi olabilir.

 kontrolü sürdürmek

 Hormonal içgüdülerinize teslim olmak yerine elde etmek için sert oynamayı öğrenirseniz, kadınınızın her zamankinden daha fazla seks istemesini sağlayabilirsiniz.  Onu seksi hissettirmenin mutlaka seksle aynı anlama gelmediğini anlamalısınız.

 Onun zihnini baştan çıkarabilirsen, kesinlikle vücudunu da kısa sürede baştan çıkarmak isteyecektir.  Ona seksi ve güzel olduğunu söyle, sebepsiz yere öp onu, beynini seviş ve cinsel içgüdülerini kontrol et.

 Bütün bunlar aşk hayatınızı ve ilişkinizi de geliştirecek.  Herkes, kolayca elde edilebilecek şeyler yerine, uğrunda çalışmak zorunda oldukları şeyleri ister.  Seni istediği yere götürmek için çaba sarf etmesi gerekiyorsa, o zaman zevk senin olacak.

 Süper Havalı Adam, Süper Seksi Erkek, Kas Modeli, Yakışıklı, Ateşli Adam, Kaslı Erkekler, Yakışıklı Erkekler, Kaslı Eşcinsel, Sakallı, Kaslı Eşcinsel, Bayramcigerli.blogspot.com , Seks, Seks İpuçları, İpuçları, Kadınların Cinsel Gücü,

Yorumlar