Ana içeriğe atla

İyi Erkekler Neden Kötü Kızları Sever? Yanlış Kıza Aşıksın ve Bundan Kurtulmak İçin Ne Yapabilirsin?



İyi Erkekler Neden Kötü Kızları Sever?

 Yanlış Kıza Aşıksın ve Bundan Kurtulmak İçin Ne Yapabilirsin?



 Herkese merhaba

 Bu kadınla yaklaşık dört aydır çıkıyorum.  O harika - bazen.  Sorun şu ki, bana her zaman iyi davranmıyor ve sürekli aşağılayıcı şeyler söylüyor (sorduğumda onun en büyük sevgilisi olmadığımı ve bana aşık olmadığını söylüyor).
 Sadece bu da değil, bana asla zaman ayırmıyor ve her zaman arkadaşlarına öncelik veriyor, oysa ben onunla olmak için yaptığım her şeyi bırakırım.  Birlikte bir şey yaptığımızda her şeyi paylaştığımdan bahsetmiyorum bile.

 Bütün bunları bu kadar korkunç yapan şey, ona deli gibi aşık olmam ve o ne kadar soğuk davranırsa onu o kadar çok istiyor olmam.  O sahip olduğum en iyi sevgili ve beni yatakta bir kral gibi hissettiriyor.  Lütfen bana onu değiştirmek için ne yapabileceğimi söyle, deliriyorum.

 içtenlikle,
 kriko

 her dakika doğan enayi

 Hemen hemen herkes Jack'in şu anda deneyimlediğini yaşadı.  Niye ya?  Bu basit - bireyler sahip olamayacaklarını isterler ve bu ilgi duydukları birini içerdiğinde, oyunu daha da çekici hale getirir.

 Herkes bir meydan okuma ister;  ne yazık ki, bazen insanlar olumsuz zorluklara kapılma eğilimindedir.  Onu bulmak ne kadar zorlaşırsa, Jack'in de o kadar merakı artacaktır.

 Üstüne üstlük, onun egosunu yavaş yavaş yıkıyor olması sadece kovalamayı garantilemeye hizmet ediyor.  O ne kadar kötüleşirse, onu mutlu etmek için o kadar çok çabalarsın.  Ve kendinizi kandırmayın;  taktiklerini çok iyi biliyor.


 o bencil

 Tamam, yatakta harika ve midenizde kelebekler uçuşuyor.  Ama olayları perspektife koyduğunuzda, mutlu olduğunuzdan daha sık üzülür müsünüz?  (şehvetli cinsellik dışında) herhangi bir ihtiyacınızı gerçekten karşılıyor mu?

 yüzleş;  kendini herkesten veya her şeyden önce koyan, kendi kendine hizmet eden bir kadın.  Seni önemsemesi mümkün olsa da, sana köle gibi davranması seni alıp götürebileceğinin ya da terk edebileceğinin sağlam bir göstergesi.

 Tabii ki, bir noktada iyi bir kadın olması ve kalbini, üzerinde durmaya karar veren bir erkeğe vermesi ihtimali.  Ne de olsa, kötü çocuk bu şekilde diriltilirse, spektrumun diğer tarafında da aynı şekilde çalışma olasılığı vardır.




 özgüvenin nerde

 Vajinası gerçekten o kadar muhteşem mi ki burada neler olduğunu düşünmek için beynini kullanamıyorsun?  Seni Suckerville'e götürmeye götürüyor ve sen o kadar körsün ki araba kullanmaya gönüllü bile oldun.

 Bu ilişkiyi düşünmek için bir dakikanızı ayırın.  Sana hiç iyi davrandı mı ve eğer öyleyse, senden bir iyilik istediği için mi?  Onun kaprislerine boyun eğmeyecek olması seni tahrik mi ediyor?  Bu soruları dürüstçe cevaplamanız gerekiyor.

 Belki de seksin arka koltuğa oturmasının ve burada gerçekten neler olduğuna odaklanmanın zamanı gelmiştir.  Bu kadın seni bir köpeğin yangın musluğu kullandığı gibi kullanıyor.  Burada gerçekten neler olup bittiğini ve gerçekten faydalanılmaktan hoşlanıp hoşlanmadığınızı kavramanız gerekir.

 masaları Çevir

 Jack, bir deney yapmanı tavsiye ederim.  Bir daha gece yarısı onu almak için sizi aradığında, sabah erkenden kalkmanız gerektiği için taksiye binmesini söyleyin.  Bir dahaki sefere bir şey yapmak isteyip istemediğini sorduğunda, ona erkeklerle çıktığını söyle.

 Tabloları çevirerek, iki şeyden biri olacak.  İlk olarak, davranışınızdaki ani değişiklikten o kadar etkilenebilir ki sizi kovalamaya başlayabilir;  ya da enayi olmayı tercih ettiğine karar verebilir ve sizi tamamen terk edebilir.



 Ayrılmaya karar verirse, bunun senin için en iyi şey olduğuna inanmalısın.  Karşılıklı saygı olmadığında kimse bir ilişki içinde olmak istemez.  Seni sevecek ve takdir edecek bir kadına ihtiyacın var (tamam, yatakta da harika olmalı).

 yol krikosuna çikar

 İnsanlara her zaman, eşleri onlara kendi zalim ilaçlarını tattırsa nasıl hissedeceklerini sorarım.  Ancak o zaman birisi partnerine çektirdiği acıyı gerçekten anlayabilir.  Ona sana davrandığı gibi davranman, ona (umarım) değerli bir ders vermene hizmet edecektir.  Bencil insanlar, yollarının hatasını ancak kendileri için heceleyerek öğrenebilirler.

 Size farklı davranmaya başlasa bile, ikinizin de kendinize güvenmeden önce çözmeniz gereken benlik saygısı bölümünde sorunlarınız olduğu açık.

 Benim tavsiyem, önce kendini koymaya başlaman ve ondan ayrılman, ama sonra tekrar, yapmazsan, birisinin tavsiyeme uymadığı ilk sefer olmayacak.  İyi şanslar, Jack.

 Süper Havalı Adam, Süper Seksi Adam, Kas Modeli, Yakışıklı, Ateşli Adam, Kaslı Erkekler, Yakışıklı Erkekler, Kaslı Gay, Sakallı, Kaslı Gay, Bayramcigerli.blogspot.com , Seks, Seks İpuçları, İpuçları,  İyi Erkekler Neden Kötü Kızları Sever,

Yorumlar