Ana içeriğe atla

Kadınlar Cinselliği Ciddiye Alır mı? Stereotipler Doğru mu? Kadınlar Sadece Aşkla İlişkili Olduğu İçin Sekse Önem Verirler mi?



Kadınlar Cinselliği Ciddiye Alır mı?

 Stereotipler Doğru mu?  Kadınlar Sadece Aşkla İlişkili Olduğu İçin Sekse Önem Verirler mi?


 Kadınların aşkı kazanmak için, erkeklerin aşkı seks kazanmak için kullandığı yaygın bir inançtı, ancak cinsiyetler gerçekten hala bu rutubete sıkışmış mı?  veya
 kadınlar konu sevişmeye geldiğinde duygusal olarak daha mı az bağlı oluyorlar... afedersiniz, yani SEKS?

 Çoğu metropolde, kadınların aşka ve ilişkilere daha az, cinsel doyuma daha fazla önem verdiği görülüyor;  

 Bu, sekse çok fazla önem veren kadınlar olmadığı anlamına gelmiyor ama seksi, aşkı ifade etmenin bir yolu olarak değil, sadece bir çıkış yolu olarak kullananlardan bahsediyorum.

 seni seks için kullandı

 Kadınlar gece kulüplerine (veya benzerlerine) gittiklerinde ve sonunda tek gecelik ilişkilere girdiklerinde, bu sadece olduğu için değil… bu kadınların evi dolaşmaya hazır olarak terk etmeleridir.  Bu yüzden baştan çıkarıcı yöntemlerinize karşı koyamayacağını düşünebilirsiniz, o gece olacakları önceden planlamıştı;  sadece doğru zamanda doğru yerde oldun.

 Düzenli bir kulüp kızı olan Jennifer* ve ONS (One-Night Stander), bazı geceler gecenin sonunda çılgın seks yapmak istediğini bilerek dışarı çıktığını, tek sorunun kim olacağı olduğunu açıkça belirtti.  şanslı adam.

 Duygu hala orada olsa da, özellikle seksin iki insanı birbirine bağladığı düşünüldüğünde - yabancı olsalar bile - birçok kadın için seksin “aşk-dovey” durumunun ötesine geçtiği ve daha çok fiziksel bir tatmine dönüştüğü açıktır.  .

 ama o aşk istiyor

 Jennifer, "Beni yanlış anlamayın, ciddi bir erkek arkadaşa sahip olmayı ve sevişmeyi çok isterim," diyor Jennifer, "ama bu arada, benim de anında tatmin olmam gerekiyor. Ne yapmalıyım?  doğru adam mı? Bugün istikrarlı biriyle tanışmak neredeyse imkansız. Ne de olsa şimdiki nesiliz: istediğimizi istiyoruz ve şimdi istiyoruz."

 Pek çok kadının cinsel ilişkiye girmeden önce bir erkekle ciddi olarak çıktığı bir zaman vardı, lanet olsun, kadınların evlilik yemini gerçekleşene kadar seks yapmadığı bir zaman bile vardı - ama görünüşe göre hala onları tutan kadınlar  değerler yavaş yavaş arka plana düşüyor.

 Bu, kadınların seks konusunda daha çok erkek zihniyetini benimsemeleri nedeniyle mi oluyor, yoksa kadınlar her zaman bu içgüdülere sahip oldukları ve şimdi bu dürtülere göre hareket etmenin uygun olduğunu hissettikleri için mi?  Jennifer bunun dürtüyle daha çok ilgisi olduğunu düşünüyor: "Yalnız kalıyoruz, anında tatmin olmaya ihtiyacımız var ve ara sıra sıcak bir vücuda sarılmak güzel."

 erkekler gösteriş yapar, kadınlar ister

 Genel olarak, erkekler cinsel kaçışlarını gizlemezler ve bunun yerine yatak odalarında fetihleriyle övünürler.  Kadınların da aynı cinsel dürtülere sahip olduğu bir sır değil ve Jennifer gibi pek çok kadın olsa da, çoğu kadın kaltak olarak etiketlenmekten korktukları için bu dürtüleri olduğunu herkesin önünde itiraf etmeye cesaret edemiyor.

 Kadınların seksten tamamen zevk almalarında kesinlikle yanlış bir şey yoktur, ancak güçlü duygularla gelen seksten daha iyi bir seks olmadığına kesinlikle inanıyorum.  Hepimiz duygusal varlıklarız ve seksten duyguyu çıkarmak bazıları için iyi olabilir, ancak nihayetinde, eğer seks aşkla yaşadıysanız, o zaman onsuz seks muhtemelen asla yeterli olmayacaktır.

 Ama ben size ders vermek için burada değilim, bunun yerine cinsel çabalarınızda size yardım ediyorum ve sadece tek gecelik bir ilişkiden kaçınmak ve bunun yerine yaklaşık 69 gün devam etmeyi tercih ediyorsanız, işte yapmanız gerekenler  daha fazlası için geri gelmesini sağlamak için yapın.

 Nabzı olan bir yapay penis olmaktan kaçının.

 geri gelmesini sağla

 Bazı erkekler saf, anlamsız bir seks akşamı için yalnız bir kadın tarafından kullanılmaktan ve istismar edilmekten başka hiçbir şeyden hoşlanmasalar da, diğer erkekler duygu eksikliğini umursamazlar ve seksin bir geceden daha uzun sürmesini isterler (bir gece).  taahhüt olmadan sabit sevgili).
 Henüz bir alt veya daha iyisi olmaktan kaçınmak istiyorsanız, daha fazlası için geri gelmeye devam etmesini istiyorsanız, o zaman ilk cinsel izleniminizle onu şaşırtmanız gerekir.  İşte nasıl:

 centilmen ol


 Akşam için doruk noktasına ulaştıktan sonra bile her zaman nazik olun.  Ona bir hanımefendi gibi davranın - görgü kurallarına dikkat edin ve onu kapıya kadar yürütün - ve eğer onun evinden ayrılıyorsanız, harika bir akşam için ona teşekkür edin.

 İlk hareketi yapma

 Neyin düşeceği belliyse, aç bir serseri gibi üzerine atlamayın ve kontrolsüzce çabalamaya başlamayın.  Kendinizi sohbete bırakın ve ilk hareketi onun yapmasına izin verin.  Vücudunu istiyorsa ve senin seksi olduğunu düşünüyorsa, merak etme şekerim;  o sana haber verecek.

 aklını başından al

 Ortalığı karıştırmaya başladığınızda, içeri girmeden önce acele etmeyin (ve prezervatif taksanız iyi olur).  Onu öptüğünüzde, yumuşak ve ıslak bir şekilde yapın.  Vücudunu tuttuğunuzda, vücudunu yumuşak ve yavaş bir şekilde çizmek için ellerinizi kullanın, ancak ardından sıkıca kavrayın.  Sonunda nüfuz ettiğinizde, yavaş, ritmik ve derinden yapın.  Tüm vücuduna dikkat edin ve gelmesini sağlayın.

 Onun numarasını al, seninkini ver

 Ayrılmadan önce onun numarasını isteyin ve ona sizinkini verin.  yakalayış?  Onu aramayın - bu bir meydan okuma sunuyor.  Eğer aramazsa, o halde, birlikte harika bir gece geçirdiniz.  Ancak yukarıda belirtilen önerilerin hepsini yerine getirdiyseniz, çok geçmeden arayacaktır.

 hafif tut

 İçeri girdikten sonra ve seks ikiniz için de harika bir hobi haline geldiğinde, ona duygusal olarak bağlanmayın ve öyle olsanız bile göstermeyin.  Ona hediye almayın, fazla iltifat etmeyin ve birbirinizi çok sık görmeyin.  Sonuçta bu sadece seks, değil mi?

her şey iyi değil

 Bu senaryonun çöküşü, bir tarafın kesinlikle diğerine karşı duygusal bağlılık yaşamaya başlamasıdır.  Biriyle sürekli yakın temas halinde olmak ve duygusal kargaşaya düşmemek zordur.
 İlişkilerin aldatıcı olduğunu düşünebilirsiniz, ancak seks daha da aldatıcıdır.  Her ne kadar kadınlar orgazmlarını talep etmekte ve sekse koşulsuz inandıklarına yemin etmekte acele etseler de - seks her zaman bir miktar tatmin ya da eksiklik ile birlikte gelir.

 Sex in the Romance: A Review of Romantic Encounters of the Close Kind kitabının yazarı John L. Ferri'ye göre, "Duygusuz seks, üzerinde çikolata şurubu ve ezilmiş fıstık olmayan dondurma gibidir - fena değil ama hayati bir şeyi kaçırıyor.  "Kendim daha iyi anlatamazdım sanırım.

 Bu nedenle, sıradan bir cinsel ilişkiye dalmaya karar vermeden önce, sonunda, yanında uzandığınız kadından daha fazla seksi ciddiye alacağınız bir duruma düşebileceğinizi unutmayın.  Sıradan seks kazanılmış bir beceridir, bu yüzden hazırlıklı olun çünkü giderek daha fazla kadın bunu edinmeye başlıyor.

 Süper Havalı Adam, Süper Seksi Erkek, Kas Modeli, Yakışıklı, Ateşli Adam, Kaslı Erkekler, Yakışıklı Erkekler, Kaslı Gay, Sakallı, Kaslı Gay, Bayramcigerli.blogspot.com , Seks, Seks İpuçları, İpuçları,  Kadınlar Seks Ciddiye Alır mı?,

Yorumlar