Ana içeriğe atla

Erkeklerin Seks Yaparken Yaptığı 15 Hata Bu Temel Hataları Yatakta Yapmayın



Erkeklerin Seks Yaparken Yaptığı 15 Hata
 Bu Temel Hataları Yatakta Yapmayın

 oynamak ister misin?

 yüzüme nasıl boşalabilirsin?
 Tanıdığım çoğu erkek, çuvaldaki performanslarıyla çok ilgileniyor.  Kötü aşıkların olmadığına, sadece berbat çiftlerin olmadığına inansam da, bayanlarla reytinginizi artırmak için bazı noktalar var.

 15. Sıfır Koruma
 Koruması olmayan bir erkekle birlikte olmaktan daha fazla hayal kırıklığı yaratan bir şey yoktur.  Akıllı adamlar alın.  Onsuz evden ayrılmayın!

 14. Çok Agresif Olmak
 Kadınların biraz romantizme ihtiyacı var.  Her şey klitorisle ilgili değil.  Beyin en büyük erojen bölgedir... bir düşünün...


 13. Çok Pasif Olmak
 Kadınlar, amaçlanan cinsel vixen olmaktan kendilerini rahat hissetmiyorlar.  Toplum bize ilk adımı erkeğin atmasını beklememiz gerektiğini öğretti.  Yani sen onu bekliyorsan ve o seni bekliyorsa - kim eğleniyor?

 12. Görünmez Dokunuş
 Kadınlar kırılgan değildir.  Dokunulabilir ve okşanabilirler.  Dövülmelerine gerek yok ama dokunan kişinin dokunuşunu hissetmek güzel.

 11. Fareye Tıklama
 Kadınlar acı hisseder.  Bu hassas bir alandır.  Sert parmakları veya yorgun tırnakları sevmiyoruz ve o bölgedeki çok sert oyuna iyi tepki vermiyoruz.  Hayal kırıklığınızı bizden değil bilgisayarlarınızdan çıkarın!

 10. Gezici El
 Alay etmek güzeldir ama bir olimpiyat olayı olarak değil.  Elinizin her yerde çok uzun süre dolaşmasına izin vermeyin.  Ona minnet duyacağı küçük bir şey ver.

 9. Yarı Yolda Aşağı Gitmek
 aşağı inmeye başladığınızda göbek deliğinde durmayın;  devam et ya da sadece boynunu geçme.

 8. Bu Rakamları Kullanmamak
 Bir nedenden dolayı delici parmaklarla yaratılmışsın.  Bunu dilinizle koordine etmek için bir Baryshnikov gerekmez!

 Senin iyi vakit geçirdiğini biliyor mu?

 7. Sıfırdan Az
 Bir erkekle birlikte olmak ve ölü mü diri mi bilmemek kadar kötü bir şey yoktur.  Seks bir angarya veya rahatsızlık değildir.  Gülümse, gül ve nefes al.

 6. Kıçını Tokatlamak
 Bunu daha önce tartışmadıysanız, birçok kadın pornografik fanteziler beslemez.  Seks güçlendirici olmalı, alçaltıcı değil.  Kıçını tokatlamak istiyorsan, karşılığında da aynısını beklemelisin.



 5. "Babanız Kim?"
 Pek çok kadın rol yapma konusunda başarısız olsa da, çoğu kız babalarıyla oynamak istemiyor.  Sözlerine dikkat et.

 4. Didja Cum?
 Bir kadın için erkeğinin orgazma ulaşıp ulaşmadığını bilmemesi egosuna yapılan büyük bir saldırıdır.  Seni memnun ettiğini bilmek istiyor.  Bunu ona belli et.  Bu bir sır olmamalı.

 3. Didja Cum II?
 Erkekler neden hep bunu sorar?  Bileceksin... Söz veriyorum!

 2. mazeretler
 Kadınlar erkeklerin sadece insan olduğunu bilir.  Ayağa kalkamıyorsan, bahaneleri sakla.  Biz olmadığımızı bilecek kadar eğitimliyiz.  Ayrıca, enerjiniz elinizdeki göreve daha iyi harcanır.

 1. Oyuncak Sürprizleri
 Çift A arkadaşını her gece masasından çekerse şaşırmayın.  Bu senin erkekliğine bir saldırı değil!  Onunla git...

 ikramiye:
 Ertesi Gün Çağrısı
 Kadınlara saygı gösterin.  Bir "ilişki" aramıyor olsanız bile, kadınlar ertesi gün bir aramayı takdir eder!

 sır yok
 Seks zor değildir.  Ne istediğinizi iletmek ve eşinizin ne istediğini anlamak zor kısımdır.  Vücudumuz, başkalarıyla olan bağlantılarımızda bize rehberlik edecek inanılmaz sensörlerle donatılmıştır.

 İçgüdünüzü dinleyin ve kendinizle özgür olun.  Yatakta olmanız gerektiğine inandığınız şeyden gerçekten salıvermeye geçiş yaptığınızda, bunu en büyük değere kadar deneyimleyeceksiniz.

 Süper Havalı Adam, Süper Seksi Adam, Kas Modeli, Yakışıklı, Ateşli Adam, Kaslı Erkekler, Yakışıklı Erkekler, Kaslı Eşcinsel, Sakallı, Kaslı Eşcinsel, Bayramcigerli.blogspot.com , Seks, Seks İpuçları, İpuçları, Erkeklerin Seks Yaparken Yaptığı 15 Hata  ,

Yorumlar