Ana içeriğe atla

Telsiz Seks Gündelik Seks veya Başka Bir Şeyle İlgilenip İlgilenmediğini Nasıl Anlarsınız?



Telsiz Seks
 Gündelik Seks veya Başka Bir Şeyle İlgilenip İlgilenmediğini Nasıl Anlarsınız?

 Hızlı hareket eden zamanların, daha da hızlı hareket eden kadın ve erkeklerin olduğu günümüz toplumunda, seks ve aşk her zaman aynı anlama gelmez.  Kadınlar için seks bir güçlendirme aracı haline geldi ve giderek artan sayıda kadın bu aracı kendi zevklerinin kaynağı olarak benimsedi.
 Tarih boyunca kadınların cinselliklerini korumaları gerektiğini anlatan yazılar yazıldı.  Erkeklerle cinsel ilişki, ilişkiler ve tipik olarak bağlılık anlamına geliyordu.

 Kadınlar kendilerini ve özgür ruhlu cinsel doğalarını keşfettikçe, erkeklerin genellikle kadınların ne istediği konusunda kafası karışıyor.  Gerçekten bir sevgi ifadesi mi yoksa sadece bir zevk eylemi mi olduğunu deşifre etmeyi öğrenmek, günümüzün şenlikli sahnesinin anahtarıdır.

 Kadınları yerleştirebileceğiniz üç ana sınıflandırma vardır.  Benim algıma göre, çoğu kadın bir anda tüm bu sınıflandırmalardan geçebilir ve deneyimlerine ve gerçek aşk idealizmine dayalı olarak bir alanda sona erme eğiliminde olacaktır.



 üçe üç

 çentik

 Çentik, karyola direğinde sürekli olarak yeni ezikler yapmaya çalışan bir kadındır.  Zevk için zevk arayan ve tipik olarak bağlanmayan bir kadındır.  Deneyler yapıyor ve seksi duygularından ayırmaktan büyük bir heyecan duyuyor.  Bu kadın, gerçek anlamıyla, nadirdir ve genellikle kısa süreli bir ayrılık veya travmanın kısa ömürlü bir hayalidir.

 geçiş

 Geçiş, gerçek aşkı kucağına düştüğünde tanıyacağına inanan bir kadındır.  Henüz gerçek aşkını bulamamış ama onun var olduğuna inanıyor.  Eğlenmekten ve bu arada farklı partnerler denemekten korkmayan ama ideal partnerinin hayatını tamamlamasını heyecanla bekleyen bir kadındır.  Onun için seks, zevk ihtiyacından başka biriyle güvenlik duygusuna kadar uzanır.

 gelenekçi

 Gelenekçi, yalnızca partnerinin "tek" olabileceğini hissettiğinde cinsel oyuna katılan ve cinselliğine büyük saygı duyan bir kadındır.  Vücudunu çok koruyor ve seks ve aşkı el ele olarak görüyor.  Sıklıkla cinselliğiyle ilgili sorularla doludur ve kendini bağlılık dışında zevke kaptırırsa büyük ölçüde suçluluk duyar.

 Bir kaçamak mı yoksa bir yüzük mü istiyor?

 kaçmak ve yüzük arasında

 Asıl soru şu: Kadınlar (veya erkekler) aşk duygusu hissetmeden seks yapabilirler mi?  Bu soruya hemen cevabım "evet - kesinlikle".  Ancak, bu sorunun derinliklerine daldıkça, kişisel deneyimler ve yakın arkadaşlarımın hikayeleriyle dolup taşıyorum.

 Bu hikayeler bana, bir kadın yattığı adamla kararlı bir ilişki kurmak istemese bile, en azından fiziksel düzeyde bağlanacak bir parçası olduğunu söylüyor.

 Araştırmalar bize iki kişi dokunduğunda aralarında kimyasal bir bağ oluştuğunu söylüyor.  Bunu daha da ileriye götürmek için, bir çift cinsel ilişkiye girdiğinde, bu bağ güçlenir ve kırılması daha zor hale gelebilir.

 Kadınlarda, genellikle zihin ve bedenin söyledikleri arasında bir tutarsızlık vardır, çünkü kadınlar da seksten erkekler kadar zevk alır, ancak bazen geliştirebilecekleri bu bağlılığın daha fazla farkındadırlar.  "Kadınlar sevişmek için seks yapar, erkekler sevişmek için sevgi verir."  Bu ifade kulağa ne kadar basmakalıp gelse de, doğruluğu kadın ve erkek arasındaki düşünce sürecindeki cinsiyet farkını yansıtır.



 zaman değişiyor

 Bununla birlikte, kadınların yazılı geleneksel senaryoların dışında eğitim, kariyer ve romantik veya cinsel ilgi alanları peşinde koşmak için bu kadar özgür olduğu bir zaman olmamıştı.  İster çentik, geçiş veya gelenekçilik aşamasında olsun, kadınlar her zamankinden daha fazla seçenekle karşı karşıya.

 Tüm bu yeni seçeneklerle, kadınların çoğu bir noktada bu farklı sınıflandırmalardan geçebilir.  İlişkiye ilişkin niyetleriniz ve beklentileriniz konusunda net olun.  Sık sık sorular sorun ve birbirinizle görüşün.

 Süper Havalı Adam, Süper Seksi Adam, Kas Modeli, Yakışıklı, Ateşli Adam, Kaslı Erkekler, Yakışıklı Erkekler, Kaslı Gay, Sakallı, Kaslı Gay, Bayramcigerli.blogspot.com , Seks, Seks İpuçları, İpuçları,  Telsizle Seks,

Yorumlar