Ana içeriğe atla

Onunla Cinsel Uyumlu musunuz?



Onunla Cinsel Uyumlu musunuz?

 İlişkinizin başlangıcında, siz ve kız arkadaşınız konu seks olduğunda tavşanları para için koşturabiliyordunuz (ne diyeceğimi sandınız, havuç tüketimi?).  Ancak "balayı" aşaması sona erdiğinde, her iki ihtiyacınızın da değiştiği görülüyor - ve en azından söylemek gerekirse, bunlar çelişkili.

 Dinleyen herkese seksin bir ilişki kurabileceğini veya bozabileceğini söylüyorum.  Tabii ki seks bir ilişkide en önemli faktör olmamalı, ama sen ve o uyumlu olmalısınız.  Aksi takdirde, biriniz yoldan çıkma eğilimine girebilir veya daha da kötüsü, hayal kırıklığından dolayı küçük şeyler için kavga etmeye başlayabilirsiniz.

 Bir düşünün: Bir ilişkide, gelecek için ne öngördüğünüz ve sahip olmak istediğiniz ilişki türü konusunda anlaşmanız gerekir.  Ve bazı ortaklar başka insanlarla çıkmanın uygun olduğunu düşünürken, diğerleri bunun tamamen kabul edilemez olduğunu düşünüyor.

 Ve seks de farklı değil.  Bazı ortaklar her gün seks yapmak isterken, diğerleri iki haftada bir seks oynamanın harika olduğunu düşünebilir.  Yatak odasındaki cinsel tercihler de tamamen farklı olabilir.  Şimdi dikkatinizi çekiyor muyum?

 ama bütün erkekler yalvarır

 Bu sözü o kadar sık ​​duydum ki bir klişe haline geldi: Erkekler kadınlarından bir şeyler almak istediklerinde yalvarmak zorundalar.  Olması gereken yol bu değil.  Bu Dünya'da dolaşan milyarlarca insan arasında, konu seks olduğunda sizinle aynı şeyleri seven birkaç kişi olmalı.  Sizinle ortak bir noktalarının olup olmadığı başka bir makale.

 Ama mesele şu ki, eğer sen haftalık olarak seks için yalvarıyorsan ya da ıssız bir adada mahsur kalan bir adamın su için can attığı gibi sen de oral seks için can atarken bile "bu iğrenç" olduğunu düşündüğü için seni aşağılamayı reddediyorsa,  o zaman belki de neyin olup bittiğini düşünmek için bir dakikaya ihtiyacınız var - ya da duruma göre değil.

 Oh ve ister inanın ister inanmayın, seks için yalvaranların kendileri olduğu ilişkilerde olan bir sürü kadın var ve daha fazlası.  Yani erkeklerin yaşadığı kesinlikle acı verici bir şey değil.

 başlangıçta

 Çoğu insan, ilişkinin başlangıcında çok daha fazla seks yaptıklarını kabul etse de, bazı kadınlar, erkeklerine seks manyağı oldukları izlenimini vermemek için rahatlayacaklarını da açıkladılar.

 Bu yüzden ilk birkaç kez seviştikten sonra, sizin ve onun uyumlu olmadığına aceleyle karar vermeyin.  Belki de kadınınızın açılması ve maceracı olması için biraz zamana ihtiyacı vardır.

 İlişkinizin başında cinselliği tartışmak da zarar veremez.  Sonuçta, gelecekte üç çocuğunuz olsun isteseydiniz ve kadınınız hiç istemiyorsa, onunla evlenmeyi bir kez daha düşünmez miydiniz?  Ya seksin sadece size ödül olarak vereceği bir şey olduğunu düşünürse ve siz yine de hemen hemen her gece seks yapmayı beklerseniz?

 Tabii ki, üzerinde anlaşmanız gereken başka seviyeler de var, ancak birçok insan için güven ve sevgi, seks kadar önemlidir.  Ve eğer siz ve o seksi bir kez bile düşünmezseniz, bu, muhtemelen ikinizin de bunun sizin için önemli olmadığı konusunda hemfikir olduğunuz anlamına gelir.  Ancak yine de aynı fikirdesiniz.

 bir öncelik mi?

 Hayatınızın geri kalanını onunla geçirdiğinizi görüyorsanız, gerçekçi bir duruştan geleceğinizin nasıl olabileceğine dair bir bakış açısı elde etmek için kendinize aşağıdaki soruları sorun.

 Onu seviyor musun?
 ona güveniyor musun
 Her davranisindan hoşlanıyor musunuz?
 Cinsel olarak tatmin oldun mu?
 O kadar kesin ve kuru olmayabilir, ancak yukarıda belirtilen soruların tümüne "evet" yanıtı verdiyseniz, o zaman sizin ve onun için bir gelecek muhtemeldir.  Ama eğer etrafta bir yerlerde bir "hayır" varsa, belki de sizin için neyin önemli olduğunu uzun uzun düşünmelisiniz.  Bu sadece seksle ilgili değil, genel denklemin bir parçası.

 ne sıklıkla seversin

 Açıkçası, haftada beş kez seks yapmak istiyorsanız ve o günde bir kez istiyorsa, bir uzlaşmaya varılabilir.  Ama siz haftada dört kez sevişmek istiyorsanız ve o sadece ayda bir yapmak istiyorsa, sonunda bir sorun olacaktır.

 Yani konu çocuk yetiştirmeye geldiğinde ne istediğinizi ve nerede yaşayacağınızı tartışacağınız gibi, seks konusunu da gündeme getirmelisiniz.  Bu konuda makul olun ve bir anlayışa ulaşmak için elinizden gelenin en iyisini yapın.  Ve lütfen, "Günde en az iki kez seks yapmazsam, aldatmak zorunda kalabilirim" gibi bir şey söyleme.  Ültimatomlardan iyi bir şey çıkmaz.

 ne kadar sapıksın

 Sevişmeden önce çocuk bezi giyip dövülmeyi seviyor olun ya da basit bir misyonerlik anının tadını çıkarın, seviştiğiniz seks türü, onu ne sıklıkta istediğiniz kadar önemlidir.

 Yaratıcı olmaya ve herhangi bir şeyi bir kez denemeye istekli mi yoksa ondan G noktanıza dokunmasını isterseniz sizi odadan mı atacak?  Sonuçta, herkes hamburger sever, ama kaç kişi onları baharatsız sever?  Sanırım driftimi anladın.

 programla al

 Bu gün ve yaşta, insanların bir ilişki sürdürmesi giderek zorlaşıyor gibi görünüyor.  Bunun nedeni, insanların gerçekten akıllarından geçenler hakkında konuşmaktan korkmaları olabilir.

 Cinsiyeti ilişkinizin önemli bir faktörü olarak görmek utanç verici değil.  Seks endorfin salgılar ki bu iyi bir şeydir.  Ve eğer seksten hoşlanıyorsanız ve o sevmiyorsa, kesinlikle ileride bir sorun çıkacaktır.

 Kadınınızla oturun ve onunla ciddileşmek istiyorsanız, tüm sorunları tartışın ve o listeye seksi ekleyin.  Onunla sadece eğleniyorsan, belli ki o zaten yatak odasında bir şeyler yapıyor...

 Süper Havalı Adam, Süper Seksi Adam, Kas Modeli, Yakışıklı, Ateşli Adam, Kaslı Erkekler, Yakışıklı Erkekler, Kaslı Eşcinsel, Sakallı, Kaslı Eşcinsel, Bayramcigerli.blogspot.com , Seks, Seks İpuçları, İpuçları, Cinsel Uyumlu,

Yorumlar