Ana içeriğe atla

Kadınınızı Seks İçin Rahat Edin Güvensizlikler Cinsel Deneyimini Etkileyebilir. İşte Onu Kendi Cildinde Rahat Etmesine Yardımcı Olacak Bazı İpuçları.



Kadınınızı Seks İçin Rahat Edin

 Güvensizlikler Cinsel Deneyimini Etkileyebilir.  İşte Onu Kendi Cildinde Rahat Etmesine Yardımcı Olacak Bazı İpuçları.

 Isınmadan ve seninle uğraşmadan önce ışıkları kapatarak yorganın altına girmesi gereken bir kadınla kaç kez birlikte oldun?  Muhtemelen birçoğu.  Ve bu mutlaka cinsel olarak bastırıldığı için değil, fizikselliği konusunda güvensiz olduğu için.

 Dergilerde ve reklamlarda gördüğümüz kadınların sadece uydurulup doğru aydınlatmaya ayarlanmadıklarını, aynı zamanda tepelerine kadar havalı olduklarını hepimiz biliyoruz.  Öyle olsa bile, erkeklerin görmek istediği ve kadınların olmak istediği şey budur.  Ne yazık ki, gerçek hayatta da elde etmek imkansız.

 Bu yüzden, arkasında biraz selülit olduğunu veya göğüslerinin mükemmel koniler olmadığını anlamanıza izin vermek yerine, karanlıkta sevişmeyi ve her şey bittikten sonra yavaşça ve parmak uçlarında odadan çıkmayı tercih ediyor.  .  Ama şimdi, hepsini değiştireceksin.

 güvenlik seksi

 Kadınınızı vücuduyla son derece rahat hissettirmeyi başarabilirseniz, yatak odası etkinlikleri söz konusu olduğunda faydaları tarif edilemez.  Bu nedenle, böyle bir hedefe ulaşmak için elinizden gelenin en iyisini yapmak, öncelikler listenizde olmalıdır.
 Kadınınızın kusurlarını benimsemesine yardımcı olmak, onu belirli cinsel kısıtlamalardan kurtulmasını sağlamanın birçok yolundan yalnızca biridir.  Kendinden emin hissetmesine yardımcı olun ve sizi içeri almak için daha sık açılacaktır.



 aç ve ooh de

 Onun olabileceğini bildiğiniz vahşi bir kadın olmasını istiyorsanız, onun seksi olduğunu düşündüğünüzü açıkça belirtmeniz gerekir.  Ne de olsa, onunla sevişiyorsanız, o zaman kesinlikle onda sizi geri getiren bir şeyler vardır... geri.  İşte yapmanız gerekenler:

 Her bedene iltifat

 Biraz kilolu olsa bile, onu çıplakken rahat ettirmek istiyorsanız, vücudunun harika olduğunu düşündüğünüzü bilmesi gerekir.  Ona kıvrımlarını, yumuşak tenini ve güçlü uyluklarını sevdiğini söyle.  Önemli olan, vücudunun sadece harika olmadığını, aynı zamanda onu bütünüyle görebildiğiniz için şanslı bir adam olduğunuzu düşündüğünüzü bilmesini sağlamaktır.



 Bu konuda nasıl hissettiğini sorun

 Beynine girip kendi vücudu hakkında ne düşündüğünü bulabilirsen, bu harika olurdu.  Ona kendisi hakkında ne düşündüğünü sormak için zaman ayırdıysan, kalçalarının çok büyük, göğüslerinin çok küçük ve ayak bileklerinin çok kalın olduğunu düşündüğünü öğrenebilirsin.  Söylediği her şeye "ama seni sen yapan şeyler" veya "Kıçını seviyorum, uh, vücudun" ile karşılık vermek sana kalmış.  Tabii ki, gerçekten ciddiysen çok yardımcı olur.

 soyunurken ses çıkar

 Evdeyseniz ve önünüzde soyunmaya başlarsa, gözlerinizi spor kanalından ayırın ve vücudunu tanıyın.  Biraz cilt gördüğünüzde onaylayan ve heyecanlı sesler çıkarın.  Bu ona biraz güven verecek ve zamanla soyunmaya ve biraz dans etmeye başlayabilir.  Çıplaklığını ince bir şekilde teşvik edin.

 Bazı kusurlarınızı ortaya çıkarın

 En derindeki kusurlarınızı belirtmenizi önermesem de, bir veya iki kusuru kabul etmek, kendinizi de mükemmel görmediğinizi, ancak kendi kusurlarınızı kucaklayabildiğinizi ve vücudunuzla rahat edebildiğinizi kanıtlamanıza yardımcı olabilir.  Bu da onun kendisini daha rahat hissetmesini sağlayacak ve ona biraz güvence verecektir.

 çıplak dolaşmak

 Pekala, kelimenin tam anlamıyla her zaman doğum günü kıyafetinizle dolaşmak zorunda değilsiniz, ancak boksörlerinizden başka bir şeyle dolaşacak kadar rahat olmak, onu aynı şeyi yapmaya teşvik edebilir.  Bir örnek belirleyin ve arada sırada hepsini çıkarın.

 Çıplak dans etmesini sağlayın

 Böyle bir performans için etrafta olsaydın iyi olurdu, ama gerekli değil.  Siz yokken aynanın önünde çıplak dans etmesi için onu cesaretlendirin.  Tanıdığım her kadını evdeyken soyunmasını tavsiye ederim.  İster süpürür, ister telefonda konuşur, çıplak olması vücuduyla daha rahat olmasına yardımcı olacaktır.

 onunla spor salonuna git

 Vücudundan son derece rahatsızsa veya çıkmaya başladığınızdan beri önemli miktarda kilo aldıysa, birlikte çalışmak onun vücudu ve zihni konusunda rahat olmasına yardımcı olabilir.  Birlikte spor salonuna gitmekten sadece olumlu şeyler çıkabilir.  Ve herkes, birlikte egzersiz yapan çiftlerin daha iyi ve daha sık seksten zevk aldığını bilir.

 onu istiyorsun, al

 Unutma, eğer kadın vücudundan son derece rahatsızsa, o zaman nasıl soyunup eşyalarını senin için çalacak?  Medyadaki kadınların gerçek olmadığını ve hatta onların da kusurları olduğunu fark ettiğinizi ona anlatmalısınız.
 Ancak gerçekçi olun;  vücuduyla ilgili her düşünce yapısı bir gecede değişmeyecek.  Biraz zaman alacak ve sabırlı olmanız gerekiyor.  Ama bu mümkün ve o zaman her zaman hayalini kurduğunuz sınırsız sekse sahip olabilirsiniz.

 Süper Havalı Adam, Süper Seksi Adam, Kas Modeli, Yakışıklı, Ateşli Adam, Kaslı Erkekler, Yakışıklı Erkekler, Kaslı Gay, Sakallı, Kaslı Gay, Bayramcigerli.blogspot.com , Seks, Seks İpuçları, İpuçları, Seks İçin Rahat,

Yorumlar