Ana içeriğe atla

Kadınlar Cinsel Kimyaya İnanır mı?



Kadınlar Cinsel Kimyaya İnanır mı?

 İşte Kadınların Cinsel Kimyaya Sadece İnanmakla kalmayıp, Erkeklerden Daha Fazla Hissetmelerinin 7 Nedeni


 Erkekler uzun zamandır kadınların cinsel kimyaya inanıp inanmadıklarını veya arzularının nesnesi yakındayken yoğun ve açıklanamaz cinsel çekim duyguları yaşayan tek cinsiyet olup olmadığını merak ediyorlardı.

 Pekala beyler, sizi temin ederim ki durum böyle değil.  Cinsel kimya sizin için olduğu kadar kadınlar için de gerçektir.  Birinden derinden etkilendiğimizde, tıpkı sizin kadar telaşlanırız.  Kalp atışımız onu bir adım daha hızlandırır ve vücut ısımız birkaç derece yükselir.

 Cinsel kimya, herhangi bir ilişki başlamadan önce bile iki kişi arasında konuşulmayan bir düzeyde hissedilen bir şey değildir, aynı zamanda iki kişinin gerçekten seks yaptıklarında cinsel olarak ne kadar uyumlu olduklarıyla da ilgilidir.  Ve cinsel kimyanın bu yönü çoğu kadın için çok önemlidir.


 feromonlar
 Ama bu duygular nereden geliyor?  Son bilimsel araştırmalar, feromonların cinsel kimyada büyük bir rol oynayabileceğini göstermiştir.  Feromonlar, vücudun karşı cinsten üyeleri çekmek için verdiği bilinçaltı seks sinyalleridir.  Bu görünmez ve kokusuz havadaki moleküllerin kişinin duygularını ve cinsel davranışlarını etkilediği düşünülmektedir.

 Bu araştırmanın doğru olduğu kabul edilirse, cinsel çekim ve uyumluluk, birbirinin cinsel enerjisini herkesten daha yoğun bir şekilde alan iki kişi arasındaki kimyasal reaksiyon olarak açıklanabilir.

 kadınlar onsuz yapamaz
 Erkeklerin ve kadınların bu fenomen hakkında hissettikleri arasındaki en büyük fark, erkeklerin bu tür bir cinsel kimya olmadan harika seks yaşayabiliyormuş gibi görünmesi, ancak kadınların görünüşte yapamamasıdır.

 Örneğin erkeklerin cinsel kimya dışında çeşitli nedenlerle seks yapmaktan hoşlandıkları kadın arkadaşları olabilir;  cinsel gerilimi azaltmak kadar basit sebepler.  Bu denklemdeki kadının kendisi ve partneri arasında belirli bir cinsel enerji hissetmesi veya onunla yatakta olmaması ihtimalidir.

 bu elektrikli
 Erkekler böyle mekanik seks yapabilirken, harika kimyaya sahip iki insan arasındaki seksin elektrik olduğu inkar edilemez.  Sonuçta, seks garip veya rahatsız ediciyse, o zaman açıkçası cinsel kimya yoktur.  Öte yandan, eğer birbirinizin her cinsel arzusuna ve kaprisine zahmetsizce yanıt veriyorsanız, belki de diğeri ne istediğini bilmeden önce, o zaman aranızdaki cinsel kimya çok ateşlidir.

 Böyle bir kimya bulmak zor.  Her iki taraf da tamamen hem birbirine hem de ana dalmış olmalıdır.  Partnerlerden biri başka birini veya başka bir şeyi düşünüyorsa, bahsettiğim cinsel kimya türü basitçe var olamaz.  Açıkçası bu tür bir kimya sadece kimseyle mümkün değildir.

 Yatak odasının dışındaki kimya, avize sallanan seksi garanti ediyor mu?


 iç ve dış
 Peki, ikinizin dinamik bir ikili olup olmayacağını nasıl anlarsınız?  Söylemesi zor.  Bazen zihinsel ve duygusal olarak uyumsuz iki insan bile harika aşıklar olabilir;  diğer zamanlarda, iki kişi arasında yatak odası dışında her yerde kıvılcımlar uçuşur.
 İkincisinin harika bir örneği için, Sex and the City'nin bir bölümünden başka bir yere bakmaya gerek yok.  Sarah Jessica Parker'ın karakteri Carrie ve Jack (Ron Livingston), restorandan kuru temizlemeciye kadar her yeri tıklıyordu.  Ama yatak odasına adım attıkları anda kıvılcım söndü.

 Bununla birlikte, genel olarak konuşursak, yatak odasının dışındaki harika kimya, aynı meyve sularının içinde akıp akmayacağı konusunda iyi bir barometredir.  Şüpheye düştüğünüzde, tavsiyem, hemen hemen her seviyeye "tıklarsanız", yatak odasında da yapmanız gerektiğidir.

 terletme
 Herkesin arada bir kapalı gecesi olduğunu akılda tutmak da önemlidir.  Biriniz yorgunsa veya başı ağrıyorsa, cinsel kimyanız muhtemelen zarar görecektir.  Bunu kalıcı olarak kaybettiğinizin bir işareti olarak almamalısınız, ancak akışa devam edin ve bir dahaki sefere "çıplak yuvarlanma" oynamaya karar verdiğinizde bunu telafi edin.

 iletişim arızası
 Ancak, istediğinizden daha sık mükemmel sevişme seanslarından daha azını yaşadığınızı fark ederseniz, yapılacak en kötü şey, sorunun ortadan kalkacağını umarak sorunu görmezden gelmektir.  Cinsel kıvılcımları tekrar uçurmanın tek yolu, cinsel arzularınızı ve tercihlerinizi eşinize iletmektir.

 Ona nelerden hoşlandığını söyle ve hoşlanmadığın şeyleri nazikçe vazgeçirerek "Seni seviyorum..." veya "Seni seviyorum..." gibi şeyler söyleyin.  Ve onu da aynısını yapmaya teşvik edin.  Yatakta birbirinizi gerçekten memnun etmeyi öğrenmenin tek yolu budur.


 kadınlar için farklıdır
 Kadınların cinsel kimya konusundaki görüşlerinin erkeklerinkinden nasıl farklı olduğu arasındaki bir diğer önemli fark, çoğu kadının cinsel kimyayı sadece harika bir gecenin temeli olarak değil, üzerine olası bir ilişki kurmak için gerekli bir şey olarak görme eğiliminde olmasıdır.  Ve işte burada teller kesişiyor.
 Bir kadının cinsel kimyayı aşkla ilişkilendirme olasılığı bir erkeğe göre çok daha fazladır.  Bu yüzden birçok erkeğin bir kadına söylemeyi en sevdiği yalan "Seni seviyorum"dur.  Bir kadının cinsel arzularına teslim olmak için duyması gereken tek şeyin bu olduğunu biliyorlar.

 Bununla birlikte, birçok kadın yakaladı ve şimdi daha iyi biliyor.  Kadınlar, bir şekilde, bir erkeğe cinsel bir heyecandan daha fazlasıyla ilgi duyduğunu hissetmedikçe, bir erkeğe ilgi duyduklarını bile kabul etmemeye kendilerini şartlandırmayı başardılar.  Bu yüzden bazı erkekler cinsel heyecanı hissedenlerin sadece kendileri olduğunu düşünüyor olabilir.

 Ancak daha önce de belirttiğim gibi, durum böyle değil.  Kadınlar muhtemelen cinsel kimyaya erkeklerden daha fazla inanırlar.  İşin püf noktası, onun size karşı beslediği duygulara nasıl teslim edileceğini bilmek ve bu duyguları bundan sonra birçok gece canlı tutmaktır.

 Super Cool Man, Super Sexy Man, Muscle Model, Handsome,Hot Man, Kaslı Erkekler,Yakışıklı Erkekler,Muscle Gay,Bearded,Muscle Gay, bayramcigerli.blogspot.com,Sex,Sex Tips,Tips, Sexual Chemistry

Yorumlar