Ana içeriğe atla

Evlendikten Sonra Seks Değişir mi? Cevap Evet. Size Neden Olduğunu, Neden O Kadar Kötü Olmadığını ve Kıvılcımı Tutmak İçin Ne Yapabileceğinizi Söyleyeceğiz




 Evlendikten Sonra Seks  Değişir mi?

 Cevap Evet.  Size Neden Olduğunu, Neden O Kadar Kötü Olmadığını ve Kıvılcımı Tutmak İçin Ne Yapabileceğinizi Söyleyeceğiz


 Boşanmalarla dolu bir dünyada, evlilik mutluluğunun ne olması gerektiği arasında seksin sıklığı sorusu kesinlikle önemli.  Erkekler seks nasıl bilmek ister
 düğün pastasından sonra ve öncesinde uyarı işaretleri olup olmadığı ortaya çıkıyor.
 Başlangıç ​​olarak, evet, seks evlendikten sonra kesinlikle değişecektir - özellikle de evleneceğiniz kadınla hiç yaşamadıysanız.

 neden değişiyor?
 Çiftler evlendikten sonra seks hayatlarının neden değiştiğine gelince, liste uzayıp gidebilir.  Başlangıç ​​olarak, şu anda bu kişiyle yaşıyor olmanız, seks sıklığı konusundaki arzunuzu bile değiştirecektir (size bağlı olarak artabilir veya azalabilir).
 Ve bazı insanlar evlilikten sonraki seksin daha zengin ve daha tatmin edici (suçlu) olması gerektiğine inanma eğiliminde olsalar da, hem evli erkeklerden hem de kadınlardan duyduklarıma göre, seks bazen önceliğe sahip değildir.

 Yine de, evliliğin ardından seksin hayatınızın geri kalanına arka planda kalmasının en popüler nedenleri şunlardır:


 Yeni ev
 Büyük olasılıkla, düğümü atıyorsanız, bir yerde birlikte yaşamak zorunda kalacaksınız.  Ve ailesinin bodrum katı kirasız olduğu için kulağa harika gelse de, ideal bir mesken değil.  Ve yeni bir evle birlikte yeni işler ve yeni mali sorumluluklar gelir.

 Bebek
 Hamileyken, havasında olmayabilir veya her zaman çok seksi hissetmeyebilir.  Bebek doğduktan sonra havasında olmayabilir veya her zaman kendini çok seksi hissetmeyebilir.  Tabii ki, beslemeler, gece geç saatlerde ağlama ve sürekli telaşlanma arasında, ikiniz de havasında olmayabilir veya hiç seksi hissetmeyebilirsiniz.

 faturalar
 Artık bebek ve yeni ev yolda olduğuna göre, burada ödenecek parlak yeni faturalar geliyor.  Bu harika değil mi?  Eminim kasık bölgenizde sıcak hissetmenizi sağlar.  Doğru.  Yani bir hayvan gibi çalışmakla tüm paranızı adama vermek arasında, büyük ihtimalle samanda yuvarlanmak yapılacaklar listenizin başında olmayabilir.

 ev işi
 O temizler, sen yemek yaparsın.  Sen yiyecek almalısın ve o çamaşırları yıkar.  O çarşafları değiştirir, sen çöpü çıkarırsın.  Tüm bu günlük işler bazen moralinizi bozabilir ve romantik olma arzunuzu elinizden alabilir.

 Kim osurdu?

 Bedensel alışkanlıklar
 Evet, herkes - hatta kadınlar - osuruk ve gaz çıkarır ve vücudumuzdan çıkan şeyler de gül gibi kokmaz ve bunlarla yüz yüze geldiğinizde, birdenbire "seksi", ilk sıfatınız olmaz.  partnerinizi tanımlamak için kullanın.  Ayrıca, her zaman "mükemmel" olarak tanıdığınız, yüzünde yeşil maskeler ve saçlarında bukle maşaları takan kadını görmeye alışmak da zor.  Ama ikiniz de bakım alışkanlıklarınızı sonsuza kadar birbirinizden gizleyemezsiniz.

 Salıverme
 İnsanlar ilişkilerinde daha rahat olmaya meyilli olduklarında, örneğin 70 kilo daha rahat olduklarında ve serseri gibi giyinmeye başladıklarında, cinsel çekiciliğin gecikmeye başlaması ihtimali vardır.  Bir ilişkide daha rahat olmak doğaldır, ancak kendinizi bırakmak, bırakmak gibidir.  Ve kimse vazgeçen birini sevmez.

 her zaman orada
 Çikolatayı seviyorsanız ve eviniz çikolatayla doluysa, ona sahip olmak için sızlayan bir istek duymazsınız.  Ama çikolatayı seviyorsanız ve geriye sadece bir parça kaldıysa, o çikolata parçası birdenbire sıcak bir meta haline gelir.  Bu benzetme cinsiyete de uygulanabilir.  Bunun için avlanmanız veya çok çalışmanız gerektiğinde, bu inanılmaz derecede değerlidir, ancak kadınınızın orada olduğunu, boş zamanlarınızda seks için hazır olduğunu bildiğinizde, aniden kemiklerinden atlamak o kadar zor olmaz.  O sızdıran musluk gibi bekleyebilir

 değişiklik yapma

 Peki seks hayatınızın evlenmeden önceki kadar baharatlı sıcak olmasını nasıl sağlayabilirsiniz?

 Buna girmeden önce, evlenene kadar partnerleriyle seks yapmayacak olan erkekler, ne tür bir sevişme ile karşılaşacaklarını önceden bilemezler, ancak sizi partnerinizle açık ve dürüst bir şekilde seks hakkında tartışmaya davet ediyorum.  .  İnsanlar cinselliği evlilikte bir artı olarak düşünme eğiliminde olsalar da, tatmin edici olmayan bir cinsel yaşamları olanlar evlilikten uzaklaşma veya mutsuz olma eğilimindedir.  Sadece, konu sevişmeye gelince, potansiyel eşinizin ve sizin aynı sayfada olduğunuzdan emin olun.

 Şimdi, farklı evli insanlara göre, o yüzük parmağınıza takıldıktan sonra bile, evde ateşi nasıl yanan tutacağınıza gelince, sordum.

 Plan tarihleri
 11 yıldır evli olan ve iki çocuk annesi olan bir hesap yöneticisi olan Joann'a göre: "İki haftada bir, ikinizin de gergin olması ve romantik bir randevuya çıkması gereken bir tarih belirleyin.  Bir restorana, bir gösteriye, hatta bir otel barına gidin, birbirinizle randevulaşmak hem birbirinize iyi görünmeniz için bir sebep hem de birlikte kaliteli zaman geçirmenizi sağlayacaktır."

 İletişim
 Üç çocuk babası ve 7 yıllık evli Steve;  "Karınızla seksi tartışın. Nelerden hoşlandığınızı, neleri arzu ettiğinizi, seks hayatınızı nasıl değiştirmek istediğinizi veya bu konuda neleri sevdiğinizi konuşun. Onunla konuşun. Herkesin cinsel dürtüleri farklıdır; sizinkinin ve onunkinin farklı olduğundan emin olun.  benzer."

 spontane ol
 Yeni evli Sharon tavsiyede bulunuyor;  "Onunla her zaman spontane seks yapmak zorunda olmasanız da, sizi tahrik ettiği için onu tutkuyla öpmek kesinlikle onu seksi hissettirecektir. Ona dokunun, sarılın, öpün ve hepsinden önemlisi  , onunla seviş.

 Sahne kullanın
 15 yıllık evli ve dört çocuk babası olan Marco;  "Filmler kafasına birkaç fikir sokabilir ve seks hayatınıza biraz cazibe katabilir. Karınızın içine girerken arka planda inleyen başka bir kadın duyduğunuzu hayal edin. Denemekten zarar gelmez. Ayrıca birlikte bir seks dükkanına gidin ve yatırım yapın.  bazı oyuncaklarda, kıyafetlerde ve yağlamada. Her şeyi denemeden en çok neyi sevdiğinizi bilemezsiniz."

 yatak odasını terk et
 Beş yıldır evli olan Kiki;  "Vanilya seksi harika, ama vanilyalı seks açık havada daha da harika. Ve eğer seks hayatını bir kenara koyacak tipte değilsen, bir yatak ve kahvaltıya, hatta köhne bir motele git. Manzara değişikliği kesinlikle harika bir deneyim sağlayacaktır.  gizem unsuru."

 Farklı seks deneyin
 Ve son olarak, dokuz yıllık evliliği neredeyse bitmek üzere olan Kevin şunları söyledi;  "Pozisyonlar, delikler ve tempolarla denemeye başlayın. Bir dizi seks hareketini deneyin ve sizin için en iyi olanı bulana kadar her seviştiğinizde yeni bir şey deneyin."


 seks değişecek
 Elbette, evlenince seks hayatınızın değişeceğinden şüpheniz olmasın, ancak bunun olmaması ya da daha da kötüsü, bir angarya olması gerekmiyor.  Evliliğin kendisi kolay değildir ve diğer tüm unsurlarında olduğu gibi, cinsel hayatınızın bir öncelik olarak kalmasını istiyorsanız, onu bir öncelik haline getirmelisiniz.

 Super Cool Man, Super Sexy Man, Muscle Model, Handsome, Hot Man, Kaslı Erkekler, Yakışıklı Erkekler, Muscle Gay, Bearded, Muscle Gay, bayramcigerli.blogspot.com, Sex, Sex Tips, Tips,

 Super Cool Man, Super Sexy Man, Muscle Model, Handsome, Hot Man, Kaslı Erkekler, Yakışıklı Erkekler, Muscle Gay, Bearded, Muscle Gay, bayramcigerli.blogspot.com, Sex, Sex Tips, Tips,Değişim Sonrası, Evlilik Sonrası Seks Değişimi

Yorumlar