Ana içeriğe atla

Jen Selter Kimdir?

jen selter vücudu

Jen Selter sosyal medya sayesinde hatırı sayılı bir takipçi kitlesine ulaşan kadın fitness modeldir. 1993 doğumludur ve Amerika'da yaşamaktadır. Çeşitli fitness dergilerine kapak olan Selter, o dergilerden birinde dünyanın en çekici 82.ci kadını seçilmiştir. Fitness modellik ile yaşamını sürdürmektedir.

Jen Selter'in dünyaca tanınan bir isim olmasında İnstagram'da yaptığı paylaşımların yeri büyük. Her paylaşımı binlerce yorum ve beğeni alıyor. 12 milyonu aşkın takipçi sayısı var ve bu sayı her geçen gün hızla artıyor. Yaptığı paylaşımlar ise kadınları kıskandıracak cinsten.

jen selter kalçaAntrenman programında bacak ve kalça egzersizlerine ağırlık veren Jen Selter, sahip olduğu düşük yağ oranı ile de beslenmeye ne kadar önem verdiğini gösteriyor. Vücuduna ve kalçasına yapay yollar ile ulaştığını söyleyenler olmasına rağmen Jen Selter sadece burun estetiği yaptırdığını, bunun dışında hiç bir estetik ameliyat geçirmediğini her fırsatta dile getiriyor.

Jen Selter Gibi Bir Vücuda Nasıl Ulaşırım? : Erkekler Lazar Angelov'u, kadınlar ise Jen Selter'i örnek alıyor. Onunki gibi bir vücuda ulaşmak elbette hayal değil. Ancak bunu başarmak için sporu hayatınızın bir parçası haline getirebilmeniz gerekir. Daha sonra kardio ve dengeli beslenme ile yağ oranınızı düşürmeniz ve ağırlık antrenmanlarınızda bacak ve kalça ağırlıklı çalışmanız gerekir. Tüm bunları yaptığınız takdirde Jen Selter gibi bir vücuda ulaşmanız imkansız değildir. Ancak kolay da olmayacaktır.

Not : Herkesin genetiği ve görüntüsü farklıdır. Dolayısıyla Jen Selter gibi çalıştığınız zaman onun gibi bir vücuda sahip olamayabilirsiniz. Ancak şunu da söylemekte fayda var, büyük spor salonlarında Jen Selter gibi vücudu olan bir çok bayan mevcut. Yani imkansız değil, sadece zor. Çalışınca olur.

Jen Selter verdiği bir röportajda Rihanna'nın bile kendisini takip ettiğini, elde ettiği şöhret sayesinde artık eskisi gibi rahatça spor salonuna gidemediğini ve fotoğrafları paylaşmaya başlarken bu şöhreti kendisinin bile hayal edemediğinin altını çiziyor. Ancak kazandığı ücretlerle halinden memnun anlaşılan.

Estetik Vücutlar kategorimizdeki diğer yazılara ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kişisel Yorumum : "Fitness dünyasında tanınmanız için bir kas grubunuzun ön plana çıkması çok önemli. Her vücut geliştirmeci ve sporcu bir kası ile ün salmıştır. Jen Selter ise kalçası ile ön plana çıkan bir fitness modeldir."

Yorumlar