Ana içeriğe atla

Whey Protein Tozu Karşılaştırması

Ekonomik protein tozu, Redis Whey protein tozu, Hardline Whey Protein Tozu, Öğrenciler için ekonomik whey protein, Redis - Hardline Whey protein tozu karşılaştırması
Hardline Power Pro
Redis Prot Whey

Bu yazımda Redis Nutritie ProtWhey ve Hardline Nutrition Power Pro(Whey) karşılaştırmasını yapacağım... Ekonomik protein tozlarını ve içeriklerini karşılaştıracağız.


Önceki yazımda beni neredeyse kusturacak olan Twinlab'a nefretimi kustum. Vay be ne cümle oldu ^^
 ---
Efendim önümde 2 seçenek vardı. 1.si Redis Nutritie ProtWhey, 2.si Hardline Nutrition Power Pro. Redis Nutritie'nin 2 kg'lık ürünü mevcut ve çikolatalı. Seçenek mi? Ne yazık ki yok...

Hardline'a baktığım da ise Karamellisinin mevcut olduğunu gördüm. Karamel hmm. Kulağa iyi geliyor sanki :) 3,5 kg ve 750gr'lık iki seçeneği mevcut. 3,5 kg'ı tabii ki avantajlı.

Karşılaştırma tablosuna bakalım.

Fiyatlara baktığımızda Kg başına Hardline'ın 2.7 TL daha pahalı olduğunu görüyoruz. Ayrıca Hardline Soy+Whey proteininden oluşuyor(%50-%50). Taurine, Glutamine, Creatin içermesiyle Redis'in bir adım önüne geçiyor. 
Redis'in porsiyonlarının Hardline'a göre daha fazla yağ içerdiğini görebiliriz. 2 markanın proteinini de 50gr olarak alırsak Hardline'ın içerdiği protein 42,74 gr, Redis'in ise 40.5 gr.

Sonuç:
Bu fiyat aralıklarından protein alabilecekler için 2 protein tercihi de yanlış olmaz. Açıkçası müsaabık olmayan sporcuların 1gr yağın, 1 gr proteinin hesabını yapmasına gerek yok. Hele de öğrenciyseniz fiyat performans oranı iyi olanını tercih etmemiz gerekir.  

Ekstra creatine, taurine, glutamine için ekstra para harcamak istemeyen bir öğrenci olarak Hardline Power Pro 750gr'lık paketini deneyeceğim...

Yorumlar