Ana içeriğe atla

Sen Nasıl Bir Aşıksın? Yatakta Becerilerinizi Temsil Eden Bir Hayvan Olsaydınız Hangisi Olurdunuz? Burada bul .



Sen Nasıl Bir Aşıksın?
 Yatakta Becerilerinizi Temsil Eden Bir Hayvan Olsaydınız Hangisi Olurdunuz?  Burada bul .

 Bazı erkekler sevişme sanatını mükemmelleştirmeyi başarırken, diğerleri hala doğru deliği bulamıyormuş gibi ortalıkta dolanıyor gibi görünüyor.
 Pekala, bugün, kadınların yaygın olarak bahsettiği farklı erkek türlerini açıklayarak, sizin nasıl bir sevgili olabileceğiniz veya olmayabileceğiniz konusunda sizi bilgilendireceğim.

 Şimdi, iş kadınları baştan çıkarmak ve onları tatmin etmek söz konusu olduğunda, muhtemelen tüm aşıkların sonunun sen olduğunu düşünürken, büyük ihtimalle, hayatın boyunca yattığın kadınlar aynı fikirde olmama eğiliminde olacak ve muhtemelen seni bir değil--  o kadar gururlu bir hayvan ki ben de size vermek üzereyim.

 Şimdi, alınmamanız gerektiğini unutmayın;  bu sadece, yollarınızın hatasını düzeltmenize yardımcı olmak için hazırlanmış bariz bir kılavuzdur.  Her zaman iyileştirme için yer vardır ve hey, şimdiki zaman gibisi yoktur, değil mi?  O halde, nasıl bir sevgili olabileceğiniz hakkındaki bu tasasız yazıda bana katılın.

 tavşan
 Bu kategoriye giren beyler, kadınları kenarda bir "ooh" almadan bitirmeye hevesli olanlardır.  Aşırı heyecanlanan ve genellikle "üç pompalı" ya da "iki dakikalık adamlar" olarak anılan tipler.

 Tavşan olma avantaj: Şanslar, bu tür bir adam bir gecede birkaç tur atabilir.
 Tavşan olma dezavantaji: Seansı zevkli kılmak için çok hızlı.
 Çözüm : Sabırlı olmayı öğrenin, ön sevişmeyi bir reklamdan daha uzun sürmesini sağlayın ve onu takdir edin ve ara sıra ona bir iki orgazm verin.

 kaplumbağa
 Bu kategoriye giren erkekler, orada sertçe yatmanın bir kadını çıkarmak için yeterli olduğunu düşünen tembel tiplerdir.  Kaplumbağa yolculuğun tadını çıkarırken tüm işi o yapıyor.  Bu adamlara genellikle "bencil kambur" ve "tembel domuz yağı parçası" denir.

 Kaplumbağa olanın avantajı: En azından kadınlar kontrolü ele alır ve baskın olur.
 Kaplumbağa Olanın dezavantaji: Bu tip bir erkek, konu sevişme olduğunda hiçbir inisiyatif almaz ve bir erkek olarak oral seks yapmanın kendi hakkı olduğunu düşünür.
 Çözüm : Orada öylece yatıp doğanın kendi yoluna gitmesini beklemek yerine, seksi bir oyuna dönüştürün ve aktif olun.  Ve hey, cunnilingus Hindistan'da bir şehir DEĞİLDİR.

 Oyuncak ayı, aygır veya tek boynuzlu at mısınız?

 oyuncak ayı
 Pekala, bu tür bir adam zaman zaman takdir edilse de, biraz fazla abartmak, kadınların paslanmış tereyağı bıçaklarıyla gözlerini çıkarmak istemesine neden olabilir.  Oyuncak ayı, konu sevişmeye geldiğinde aşırı duygusal ve fazla kucaklaşan erkekleri ifade eder.  Ve bu bazı kızlar için iyi ve züppe olsa da, diğer kadınlar sevgi dokunuşlu daha agresif bir erkeği tercih ederdi.

 En İyi yani: O sevecen ve oyuncu, ayrıca kucaklanası.
 En Kötü yani: Kadınındaki saldırgan cinsel yırtıcının serbest bırakılmasına izin vermez.  Ve bazen, gözünden bir yaş düşmesine izin veriyor çünkü burnunu çekiyor, onu çok seviyor.
 Çözüm: Her zaman aynı şeyi tekrar tekrar yapmayın.  Ara sıra daha baskın davranarak seks hayatınıza biraz çeşitlilik ve renk katın.  Onu derinden öpün, saçının köklerini tutun ve belinizi kullanarak vücudunuzda aşağı yukarı hareket ettirin.

 aygır
 Ah, gösterişli güzel adam ve çocuk bunu biliyor mu?  O, gölgede kalan bir asistanı (kadın) olan bir sirk gösterisi gibi oyuncudur.  Sevişirken aynada kendini süzmekten hoşlanan egoist.  Ayrıca, bu aynı zamanda bir mamut penisin sahibi olmanın bir kadını çıldırtmak için yeterli olduğunu düşünen türden bir adamı da içerir.

 En İyi yani, Yakışıklı ve yatakta gerçekten iyi olabilir.
 En Kötü yani: Kendisiyle o kadar meşgul ki, gerçekten onun ne hissettiğini düşünmeye vakti yok.
 Çözüm : Bu kadar kibirli olmayı bırakın ve sırf siz çok seksisiniz diye onun orgazma ulaşacağını varsaymayın.  Dikkatini ona ver, vücudunu keşfet, dünyanın tepesindeymiş gibi hissetmesini sağla ve hayır, sen dünya değilsin.

 boynuzlu at
 Bazıları onları gördüğünü iddia ediyor, hatta bazıları onlara dokunduğunu iddia ediyor, ancak var olduklarına dair net bir kanıt yok.  Bunlar mükemmel aşıklar.  Her kadının ayak parmaklarını kıvıracak mükemmel miktarda pasiflik, saldırganlık, tutku, hız, ritim ve duyguya sahiptirler.  Bazıları bu tür bir adamın var olmadığına inanıyor, ama ben ayrılıyorum.  Bazı erkekler gerçekten harika aşıklar olmak için doğmuşlardır.

 En İyi yani : Merhaba... o mükemmel.
 En Kötü yani: Yok.
 Çözüm Her insan sadece fiziksel yeteneği ile en büyük âşık olmaya çalışmalı, kendine gelmeli ve dokunma, tatma, ses, koku, görme ve ruhun gücünü öğrenmelidir.

 Olabileceğin her şeyi ol
 Tamam, yani çok daha fazla sevgili çeşidi var ve hiçbir şekilde tüm kadınlar, yatak odası antikaları söz konusu olduğunda en büyük aşıklar değil.  Ama hey, hayatınızdaki seks kalitesini artırarak olabileceğiniz her şey olmanıza yardımcı olmak için buradayım.

 Skora odaklanmayı bırakın ve senaryoya bir bütün olarak bakmaya çalışın.  Sıradan bir seks partneriyle birlikte olsanız bile, vücudunu takdir ederek ve ön sevişmeyi yanağına bir öpücük ve içinde bir ya da iki parmağın beceriksizliğinden daha fazlası gibi davranarak akşam için altın gibi hissetmesini sağlamaya çalışın.

 Çoğu erkeğin kadınlarını memnun etmeye hevesli olduğunu biliyorum ve açık iletişimi ve hayatınızda bir sürü kendiliğindenliği ve yaratıcılığı sürdürdüğünüz sürece tüm hanımlar nihayetinde bunu istiyor.

 Pekala, bir dahaki sefere kadar, üyelerinizi korumayı ve bir sonraki cinsel karşılaşmanıza sonuncusuymuş gibi davranmayı unutmayın.  Sonsuza kadar ya da en azından akşamın iyi bir kısmı için sürmesini sağlayın.

 Süper Havalı Adam, Süper Seksi Adam, Kas Modeli, Yakışıklı, Ateşli Adam, Kaslı Erkekler, Yakışıklı Erkekler, Kaslı Gay, Sakallı, Kaslı Gay, Bayramcigerli.blogspot.com , Seks, Seks İpuçları, İpuçları, Nasıl Bir Sevgilisin?  ,

Yorumlar