Ana içeriğe atla

Orgazm Olun... Garantili Zetra ilacı nedir? Zetra Hakkında Hersey



Orgazm Olun... Garantili


 Bugün bile, medyada gördüğünüz tüm kadınlara cinsel dürtülerine teslim olmalarına ve haz verici bir acı içinde çığlık atmalarına rağmen, dünya çapında hala cinsel uyarılma sorunları veya tatminsizlik yaşayan milyonlarca kadın var.

 Ve şansınız, yaşamınız boyunca, böyle en az bir kadınla karşılaştınız veya karşılaşacaksınız.  Ve elbette Viagra cinsel işlev bozukluğu olan erkekler için tasarlandığından ve aynı şeyi kadınlar için yapabilecek sihirli bir mavi hap olmadığından, bazen onun cinsel doyuma ulaşmasına yardımcı olmak imkansız gibi görünebilir.  Ama değil.

 Kısa bir süre önce Journal of Sex and Marital Therapy'de bildirilen küçük bir çalışma, Zestra adlı botanik masaj yağının araştırma projesine katılan 20 kadında cinsel uyarılmayı artırmada etkili olduğunu buldu.

 zestra nedir?

 Belirtildiği gibi, Zestra (Kadınlar için), vulvaya uygulandığında kadınlarda cinsel zevki ve uyarılmayı arttırmak için oluşturulmuş botanik bir kadın masaj yağıdır.  Yağ, hassasiyeti, sıcaklığı ve hissi arttırır ve doğrudan klitoris, labia ve vajinal açıklığa uygulandığında uyarılmayı kolaylaştırır.

 Zestra 1997'den beri bilimsel olarak geliştirilmektedir ve kadın cinsel zevkini optimize etmek amacıyla farmasötik bilim adamları ve cinsel tıp uzmanları tarafından tasarlanmıştır.  Yaratılışı tesadüf ya da hata değildi;  FDA kalitesinde klinik çalışmalardan başarıyla geçmiştir ve Haziran 2002'den beri satın alma halka açıktır. 

Not olarak, Zestra 3-5 dakika içinde çalışmaya başlar ve çoğu kadın için 45 dakika sürer.

 Tabii ki ürün, Borage tohumu yağı, Çuha çiçeği yağı, Angelica kök özü, Coleus özü, C ve E vitamini ve doğal kokular gibi doğal biyoaktif bileşenlerden oluştuğu için değerlendirilmesine gerek yoktur.  FDA (Gıda ve İlaç İdaresi).  Ve diğer kadın uyarılma topikal ürünlerinden farklı olarak, Zestra vajinayı ciddi şekilde tahriş edebilecek mentol veya kimyasallar içermez.

 Ayrıca, diğer bazı topikal kadın ürünleri de enfeksiyon kapmış kadınlarda genital herpes salgınına neden olma potansiyeline sahip L-Arginin içerebilir.

 Zestra'nın benzersiz bileşenleri, birlikte karıştırıldığında, ilgili bölgede - bu durumda kadın cinsel organında - kan akışını ve sinir iletimini artırmaya hizmet eder.  Şimdi ürünün herhangi bir hastalığı teşhis etmek, tedavi etmek, iyileştirmek veya önlemek için tasarlanmadığını unutmayın.  Sadece, aksi takdirde yoğun zevke veya orgazma ulaşmakta zorlanacak olan kadınların bunu daha zahmetsizce gerçekleştirmelerine yardımcı olmayı amaçlamaktadır.

 Ve sadece uyarılma güçlüğü çeken kadınlar için değil, aynı zamanda kadınlar için de harika bir eğlence ürünü çünkü vajinal orgazmlara ulaşmayı kolaylaştırıyor.

 zestra hakkında sık sorulan sorular

 Elbette, ürünü kadınınızla birlikte kullanma konusunda hala merak ediyorsunuz ve hatta heyecan duyuyorsunuz, ancak bunu yapmadan önce, vajinayı yağlamadan önce çiftlerin sorduğu bazı yaygın sorular var.

 Onunla prezervatif kullanabilir miyim?

 Evet.  Prezervatif kullanabilirsiniz ancak poliüretan prezervatif olması gerekir;  lateks prezervatifler cinsel yolla bulaşan hastalıklara karşı korumada o kadar etkili olmayabilir çünkü Zestra bir yağdır ve lateksin etkinliğini tehlikeye atabilir.

 Ayrıca kadın prezervatifi poliüretandan yapıldığı için Zestra ile kullanım için de güvenlidir.

 Fiyatı ne kadar?

 Zestra üç farklı boyutta gelir:

 4 mililitre (6 kullanım) maliyeti yaklaşık 25 ABD dolarıdır
 10 mililitre (16 kullanım) yaklaşık 45 ABD Doları tutarındadır.
 15 mililitre (26 kullanım) maliyeti yaklaşık 65 $

 Bir para iade garantisi var mı?

 Evet.  Herhangi bir nedenle Zestra'dan memnun kalmazsanız, ürünü 30 gün içinde iade edin ve nakliye ve taşıma hariç tam bir geri ödeme alacaksınız.

 Ürünün raf ömrü nedir?

 Bir yıla kadar, ancak emin olmak için, şişenin üzerinde "son kullanma tarihi" yazılıdır.

 Nasıl muhafaza edilmeli?

 Zestra, ısı ve ışıktan uzak tutulmalıdır, bu nedenle onu komodininizde tutmak ideal olacaktır.

 Zestra'yı kullanırken kaçınılması gereken bir şey var mı?

 Evet.  Zestra'nın tadı berbat olmasa da, herhangi bir tatlı aroması eklenmediğinden, tadı da tam olarak harika değil.  Ürün bölgeye uygulandıktan sonra cunnilingus yapılması önerilmez.  Zestra uygulamasından önce oral seks yapman daha iyi olur.

 Eczanelerde bulunur mu?
 Henüz değil ama şimdilik www.zestraforwomen.com adresini ziyaret ederek sipariş verebilirsiniz.

 kim kullanmamalı?
 Şu anda bu tür kadınlar üzerinde çalışmalar yapılmadığından, Zestra aşağıdaki kadınlar için önerilmez:
 Hamile kadın
 emziren kadınlar
 Hamile kalmaya çalışan kadınlar
 Açıklanamayan deneyimler yaşayan kadınlar

vajinal kanama

 Maya veya bakteriyel enfeksiyonu olan kadınlar
 Kadınınız yukarıdaki kategorilerden herhangi birine girmiyorsa ve yine de ön sevişme ve seks söz konusu olduğunda tam cinsel zevke ulaşmakta zorlanıyorsa, bu ürün orgazma yol açabilecek vajinal hissi artırmaya yardımcı olabilir.  Cehennem, zaten orgazm olan kadınların deneyimini bile artırabilir.  Bir çeşit yatak odası katkı maddesi olarak düşünün.

 Çalışmadaki her kadın, ön sevişme ve vajinal ilişki sırasında 5 kez plasebo (aktif olmayan yağ) ve 5 kez aktif (Zestra yağı) kullandı.  Çalışmadaki 20 kadından (10 Kadın Cinsel Uyarılma Bozukluğu veya FSAD'li ve 10'u olmayan kadın), deneklerden üçü, ürünü ilk kullanırken beş ila 30 dakika süren bir hafif genital yanma olayı bildirdi.  (Yanma hissi yaşayan üç kadından ikisinde vajinal mantar enfeksiyonu tespit edildiğini, bu nedenle bir kadında bu tür enfeksiyonlar varsa bu ürünün kullanılmaması gerektiğini unutmayın.)

 Ama endişelenme;  Kadınınızın deneyimi olumlu değilse, kullanılmayan kısmı 30 gün içinde iade edebilir ve paranızı geri alabilirsiniz.

 Bununla birlikte, Zestra çoğu kadın tarafından iyi tolere edildi ve cinsel uyarılma, genital duyumlar, şehvetli zevk ve orgazm olma yeteneğinin yanı sıra arzu düzeylerini artırdı - şu anda antidepresan alan kadınlarda bile (yan etkileri)  antidepresanlar genellikle cinsel uyarılma, kayganlık ve orgazm yeteneğinin azalmasını içerir).

 son derece temiz
 Kadınların cinselliği, erkeklerinkinden biraz daha karmaşık olduğu için, cinsel uyarılma güçlüğü çeken kadınlar için sorunu tedavi edebilecek sihirli bir hapın bulunması olası değildir.  Ancak şimdilik, Zestra hem erkeklerin hem de kızlarının daha yüksek bir cinsel tatmin düzeyi elde etmelerine yardımcı olmak için boğayı boynuzlarından aldı.

 Süper Havalı Adam, Süper Seksi Erkek, Kas Modeli, Yakışıklı, Ateşli Adam, Kaslı Erkekler, Yakışıklı Erkekler, Kaslı Gay, Sakallı, Kaslı Gay, Bayramcigerli.blogspot.com , Seks, Seks İpuçları, İpuçları, Orgazm Olun ,Garantili,

Yorumlar