Ana içeriğe atla

Bakire mi? 6 Farklı Bakire Çeşitleri



Bakire mi?
 6 Farklı Bakire Çeşitleri


 Pek çok hararetli tartışmadan sonra, erkeklerin eskiden bakire olmak anlamına gelen şeyin bir şekilde çarpıtıldığını anlamalarına yardımcı olabilecek bir konuya nihayet değineceğimi düşündüm.  Bekarete yapmayı başardığımız şey, On Emir'i yeniden yazmak gibi olurdu.
 herkes gerçekten günah işlemediğini hisseder.

 Yani günümüzde bekaret seviyeleri var gibi görünüyor.  "Hiç dokunulmamış" bakire ve "oradan başka her yere dürtüldüm" bakire var.  Belki de gününüzde bir ya da iki kiraz kıracak kadar şanslısınız ya da sizinle vajinal ilişkiye girmekten başka her şeyi yapacak bir bakireyle ilişki kurdunuz.  Durum ne olursa olsun, bugünün makalesi sahte bakireleri ortaya çıkarmaya adanmıştır.

 ekstra, ekstra bakire
 Sözlükte Virgin, "saf veya doğal durumda, lekesiz, kullanılmamış, ekilmemiş veya keşfedilmemiş" olarak tanımlanır.  Bugünlerde geriye kalan tek bakireler kısırlaştırılmış evcil hayvanlarımız gibi görünüyor ve onlar bile hala karşı cinsten heyecan duyuyorlar.

 Ama yine de, eğer bir tek boynuzlu atla, yani bir bakireyle karşılaşırsanız ve o asla bir erkeği öpmekten öteye geçmediyse, sözlü sınavlar yapmak şöyle dursun, o gerçek, dürüst bir bakiredir.  Şimdi, o sinsiliğinizle onun mahrem yerlerinde oynamanıza izin vermeye hazır olana kadar bekleyecek sabrınız olup olmadığı tamamen başka bir meseledir.

 Ancak dikkatli olun, hiçbir kadın ilkini asla unutmaz, bu inanılmaz bir deneyim olduğu için değil, daha çok o kişinin asla geri alamayacağı bir şeyi almasına izin verdiği için.  Bekaret çoğu kişi tarafından ödüllendirilir ve bunu size vermeye istekli olan kadınlar, işler yolunda gitmezse bırakmakta genellikle zorlanırlar.

 ekstra bakire
 Kadınınızın birkaç erkek arkadaşı olmuşsa, ancak hiçbir delikten dürtülmemişse, o da bakire olarak kabul edilebilir, ancak bir bükülme ile.  Belki birkaç erkek onun göğüslerini okşamayı başardı ve belki de onlara bir iki yalama verdi, ancak bu, günümüzün hayvanlara ve S & M dünyasına kıyasla hala oldukça uysal.

 Sabırlıysanız ve onun tek olabileceğini düşünüyorsanız - ya da daha da önemlisi, sizin tek olduğunuzu düşünüyorsa, o zaman onun keşfedilmemiş sularına dalabilecek şanslı adam siz olabilirsiniz.  Siz ve o bir şeyleri keşfedebilirsiniz ve eğer içindeki canavarı serbest bırakmak için can atıyorsa, o zaman cinsel uyumluluğunuz onun içinde olabilir (tabiri caizse).

 deneysel bakire
 Şimdi, sulu kısma geçelim.  Sahip oldukları her erkek arkadaşa oral seks yaparlarsa ve ara sıra parmaklarını yapışkan hale getirmesine izin verirlerse, hala bakire olduklarına inanan kadınlar var.  Şimdi ilk kez seks yaptıklarında biraz kanayabilirler ama gerçekten bakireler mi?

 Tecrübeleri var.  Yani üyenizi ilk taktığınızda orada öylece yatıyor ama enstrümanınızla sanki yazılı senfoniler gibi flüt çalabiliyorsa, gerçekten saflığını korumuş mudur?  Çizgiyi hangi noktada çiziyoruz?  Saflık ve deneyim arasındaki çizgi ne zaman aşıldı?

 Kielbasa'yı kürdan gibi teneffüs edebilen bir kızın mutlaka bakire tipini çağrıştırdığını düşünmüyorum.  Bekaret bir delikte yatıyorsa ve deneyimle ilgili değilse, o zaman toplumumuzun bekaretin gerçekte ne olduğuna dair çok çarpık bir tanımı vardır.

 Biraz daha bakire ister misin?  Burada bekliyorlar...

 anal kuvöz
 İster inanın ister inanmayın, anal kanallarına girmenize izin verecek ama yine de bakire olduklarını iddia edecek kızlar var.  Cinsel arzular doğaldır, ancak anal seks ve oral seks (Clinton'ın ne dediğine rağmen) ona "seks" kelimesi eklenmiştir çünkü tam olarak budur.  Ve bir kez seks yaptıktan sonra artık bakire değilsin.  Dava kapandı.

 Dolayısıyla bu kadınlar, vajinalarına her şeye kadir penis tarafından dokunulmadığı sürece, yine de saf olduklarını iddia edebilecekleri yanılsaması altındadır.  Saf pislik, yani.  Ve erkekler bunun geçerli bir argüman olduğunu düşünüyorlarsa, o zaman sadece azgındırlar ve geri adım atmaktan çekinmezler.

 yalancı bakire
 Bazı şanslı kadınlar için, bir süre seks yapmazlarsa vajina orijinal boyutuna geri döner ve bir daha cinsel aktiviteye girdiklerinde kanarlar.  Bu onları bakire mi yapıyor?  sanmıyorum.  Ama bahsettiğim şey bu değil;  Bakire değilmiş gibi yalan söylemek zorunda hisseden kadınlardan bahsediyorum, bir şekilde iyi kadın olmadıklarını ima ediyor.

 Günümüz dünyasında bakire bulmak, Britney Spears'ı balıkçı yakalı görmek kadar yaygın.  Öyleyse neden bazı kadınlar yalan söylemekte ısrar ediyor ve olmadıkları halde öyle olduklarını söylüyorlar?  Mevcut birçok neden olduğu düşünüldüğünde, bu muhtemelen bir gizem olarak kalacaktır.  Komik çünkü beyler artık bakireler aramıyorlar, daha çok kafaları dümdüz olan ve kapalı kapılar ardında vahşi bir çizgileri olan hoş kızlar arıyorlar.

 Ve geriye dönüp bakıldığında, erkekler "bunu daha önce hiç yapmadığı" için öylece uzanıp her şeyi yapmasına izin veren bir kadını mı tercih eder, yoksa deneyimli ve ona bir kovboy gibi binebilen bir kızı mı tercih eder (eğer yapmamışsa).  kasaba ve çiftlik hayvanları)?  Sen yargıç ol.

 ikincil bekaret
 Beni mahveden bir oksimoron varsa, o da budur.  Bekaretin amacı, bir kez gittiğinde, sonsuza kadar gitmiş olmasıdır.  Ve bir kadın ne kadar beklerse beklesin geri gelmez.  Yani geçmişte seks yaptığını söyleyen ama şimdi tekrar seks yapmadan önce evlenmeyi beklemek isteyen bu kadınlar gerçekten kendi liglerindeler.

 Evliliğe kadar beklemek istemenizde yanlış bir şey yok ama buna farklı bir şey diyelim, olur mu?  "İlk seferinde iyi hissetmedim" ya da "Büyük bir hata yaptım?"  Bu konuda kesinlikle ikincil, ilköğretim ve hatta yerleşik düzeyde bekaret değildir.

 Bir kadınla tanışırsanız ve size geçmişte seks yaptığını ama evlenene kadar bir daha yapmayacağını söylerse, başka bir erkeğin malları alıp sizin alamamanıza biraz kızmaz mısınız?  Eğer erkeğim, eski kız arkadaşının tam olarak erişebildiği malları almama izin vermezse, bu düşünceye kesinlikle bir miktar öfke duyardım.  Ama bu sadece benim.

 neden önemli?
 Kadınlara iffetli olmasalar bile iffetli olduklarını iddia etmek zorunda olduklarını hissettiren nedir?  Bekaret hala bir zamanlar olduğu kadar değerli mi yoksa toplumumuz medya tarafından aşırı cinsiyetlendirildi ve uyuşturuldu mu?

 Açıkçası, bakire olan veya olmayan bazı çok erdemli kadınlar var, ama önemli olan bu değil.  Önemli olan sadece iletişimsel, zeki ve çekici düzeyde değil, aynı zamanda cinsel düzeyde de uyumlu birini bulmaktır.

 Bu yüzden kendinize (diğer şeylerin yanı sıra) kalbinizin atmasını sağlayan bir kadın bulun ve onunla geçirdiğiniz zamanın tadını çıkarın.  Ve her zaman prezervatif tak, "bakire" olsa bile.


 Süper Havalı Adam, Süper Seksi Adam, Kas Modeli, Yakışıklı, Ateşli Adam, Kaslı Erkekler, Yakışıklı Erkekler, Kaslı Gay, Sakallı, Kaslı Gay, Bayramcigerli.blogspot.com , Seks, Seks İpuçları, İpuçları, O Bakire Mi?,

Yorumlar