Ana içeriğe atla

Shredded Brothers Kimdir?

türk fitness youtuberlar

Estetik vücutlar köşemizde bu haftaki konumuz Shredded Brothers. Almanya Dortmund'da doğan ve orada yaşamlarını sürdüren Shredded Brothers aslen Erzurum'ludur. Resul 1990 doğumlu 26 yaşında, Recep ise 1992 doğumlu ve 24 yaşında. Vücut geliştirme ile küçük yaşta tanışmışlar ve 10 yılı aşkın süredir bu sporun içindeler. Fitness sporunu bir yaşam stili haline getirmişler ve bununla da kalmayıp bu sporu meslek edinmişler.

Geçenlerde katıldıkları vücut geliştirme yarışmasında oldukça kısıtlı zamanları olmasına ve yeterince hazırlık yapamamalarına rağmen Resul 2.ci, Recep ise 5.ci olmuştur. Yarışma videosunu burayı tıklayarak izleyebilirsiniz. Bu yarışma onların katıldığı ilk yarışmadır. Gelecek yarışmalarda birinciliği alarak bizi gururlandıracaklarından hiç şüphem yok.

Gelelim en merak edilen kısıma. Vücut geliştirme ile uğraşan kişilerin boy ve kiloları her zaman merak edilmiştir. İşte Resul ve Recep'in boy ve kilo değerleri;

Resul'un boy ve kilosu : Resul on season 85 kilo, off season 97 kilo vücut ağırlığına ve 181 cm boya sahip.

Resul'u instagram'dan takip etmek için burayı tıklayabilirsiniz.

Recep'in boy ve kilosu : Recep on season 85 kilo, off season 103-105 kilo vücut ağırlığına ve 178 cm boya sahip.

Recep'i instagram'dan takip etmek için burayı tıklayabilirsiniz.

Ayrıca kendileri meslek olarak antrenörlük yapmaktadır ve geçimlerini bu yol ile sağlamaktadırlar. Beslenme ve personal trainer'lık üzerine çeşitli sertifikaları mevcuttur. Daha önce çalıştırdıkları kişilerin before- after fotoğraflarını sosyal medya hesaplarında bulabilirsiniz. Siz de değişimin bir parçası olmak istiyorsanız burayı tıklayarak web sitelerini ziyaret edebilir veya shreddedbrothers@gmail.com adresinden e-mail yolu ile iletişime geçebilirsiniz.

Önemli Not : Burada kısa bir parantez açmak istiyorum. Bir çok insan çeşitli internet sitelerinde buldukları veya kulaktan duyma bilgiler ile saçma diyetler ve antrenman programları ile çalışmakta ve maalesef bir sonuç elde edememektedir. Antrenman programları ve beslenme programları kişiye özel yazılmalıdır. Kişinin boyu, kilosu, yaşı, yaşam stili ve spor geçmişi gibi bir çok kriter size uygun programını farklılaştıracaktır. Zamanınızı ve enerjinizi boşa harcamamak için iyi bir personel trainer ile çalışmanızı tavsiye ederim.

Shredded Brothers'ın YouTube kanalı da mevcuttur. Orada 300.000 küsür aboneleri var ve bu sayı her geçen gün daha da artıyor. Fitness ile ilgili oldukça yararlı paylaşımlar yapıyorlar. Burayı tıklayarak Shredded Brothers'ın YouTube kanalını ziyaret edebilir ve abone olabilirsiniz.

Kişisel Yorumum : "Genetik bu sporda çok önemli bir yere sahip. İki kardeşin de kaslarının şekli ve boyutu gerçekten muazzam. Bu spor için yaratılmışlar adeta. Bütün bunlar çalışma, emek ve motivasyon ile birleşince de ortaya böyle bir vücut çıkmış. Başarı hiç bir zaman tesadüf değildir. Onların başarılarının devamını diliyorum."

Yorumlar