Ana içeriğe atla

Denisa Gültekin Kimdir?

bayan fitness model

Estetik vücutlar köşemizde her hafta yeni bir sporcunun biografisini paylaşıyoruz. Bu hafta diğerlerinden farklı olarak bir bayan sporcuyu ele alacağız. Bu isim Denisa Gültekin. 1992 doğumlu milli bir sporcu olan Denisa, Türkiye Bikini Fitness dalında 3 kere şampiyonluğu bulunmaktadır. İstanbul doğumludur.

Kariyerindeki başarıları ve sosyal medya üzerindeki paylaşımları (özellikle vine hesabı) sayesinde adından sıkça bahsettirmiştir. Ancak onu asıl popüler hale getiren ise hiç şüphesiz Survivor adlı yarışma programıdır. 2017 yılının Gönüllüler takımında yer alan Denisa oldukça iddalı görünüyor.

Sporcu kimliği ve karakteristik özellikleri ile ada hayatında ve yarışmalarda oldukça dişli bir rakip olacağından hiç şüphem yok.

Denisa 168 cm boya ve 56 kilo vücut ağırlığına sahip. Yağ oranı ise oldukça düşük. Fit bir vücuda sahip.

Denisa'nın en ilginç yanı ise evinde yılan beslemesi. Bir çok insan görmeye tahammül bile edemediği bir hayvanı evinde beslemek Denisa'nın ne denli bir hayvan sevgisi olduğunun en somut göstergesi.

Estetik Vücutlar kategorimizdeki diğer yazılara ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kişisel Yorumum : "Güzelliği ve fit vücudu ile ön plana çıkan Denisa'nın fitnessda olduğu kadar Survivor'da da başarılı olacağından hiç şüphem yok.."

Yorumlar