Ana içeriğe atla

Dwayne Johnson Kimdir?

the rock vücudu

Dwayne Johnson, profesyonel güreşci ve aktördür. WWE'de güreşmiştir ve sempatik tavırlarıyla kısa zamanda çok tanınan ve sevilen bir güreşci olmayı başarmıştır. Daha sonra birkaç filmde oynamıştır. Filmlerdeki başarısı ve oyunculu çok beğenildiği için ünü hızla artmış ve dünyaca ünlü film serilerinde başrolü paylaşmıştır. 2016 yılının en fazla kazanan aktörü olmuştur. Kariyerindeki başarı basamaklarını hızla tırmanmıştır.

2 mayıs 1972'de doğmuştur. Babası güreş sporu ile ilgilendiği için Johnson'da babasının yolundan giderek güreşe merak salmıştır. Babası Rocky Johnson'dan aldığı en büyük miras mükemmel genetiğidir. İnternette Rocky Johnson'u araştırırsanız ne demek istediğimi çok daha iyi anlarsınız.

Aynı zamanda Dwayne Johnson'un dedesinin de güreşci olduğuna dair bilgiler var. Babadan oğla, nesilden nesile güreşci olarak doğmuşlar. Ancak Dwayne güreşten biraz dışarı sapmış ve aktörlüğe yönelmiş ama bence çok da iyi yapmış. Uğraştığı her alanda başarılı olan bu adam aynı zamanda oldukça espiritüel bir kişiliğe sahiptir. Çektiği filmlerde kamera arkasındaki çalışanları sürekli olarak güldürdüğü biliniyor. Komedyen de olsa olurmuş.

Vücut yapısı ve dış görünüşün avantajı ile Dwayne'ye çok fazla film teklifi gelmiştir. Her filmde ünü daha da artmıştır. En çok tanındığı film ise hiç şüphesiz Hızlı ve Öfkeli serisidir. Filme beşinci seride itibaren yedinci seriye kadar oyunculuğunu sergilemiştir. Vin Diesel ve Paul Walker ile başrölü paylaşmıştır.

Los Angeles‘de yaşayan Dwayne Johnson, aktör ve Belediye Başkanı Arnold Schwarzenegger ile ve X-Men’in yıldızı Hugh Jackman ile yakın arkadaştır.

Hayatı ve kariyerindeki başarılarının yanı sıra bizi ilgilendiren en önemli konu ise inanılmaz estetik vücudu. Dwayne Johnson'un inanılmaz bir vücudu var. 196 cm boya ve 118 kilo vücut ağırlığına sahip. Bu rakamlar gerçekten inanılmaz. "Kapı gibi adam" diye bir tabir vardır ya, işte bu Dwayne Johnson için söylenmiş muhtemelen.

Hayatı boyunca spor ile iç içe olan Dwayne vücut geliştirme sporu ile doğrudan ilgilenmektedir. İnternette antrenman yaparken kaldırdığı devasa kiloları gördüğünüz zaman şaşırmayın. Videolarının hemen hemen hepsinde kullandığı bir kelime var. Bu kelime "focus" yani odaklan anlamına gelen bir kelimedir. Dwayne burada ağrılığı kaldırırken çalıştırdığınız kası hissetmenin önemini her defasında vurgulamıştır.

Dwayne Johnson motivasyon videosunu izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Kişisel Yorumum : "Uğraştığı her alanda profesyonel olmayı başaran Dwayne'nin bu kadar ünlü olmasına şaşırmak gerek. Adam hem vücutcu, hem güreşci, hem de aktör. Bu kadar özelliği bir arada barındıran başka bir insan yoktur herhalde."

Yorumlar