Ana içeriğe atla

Nick Auger Kimdir?

fitness model

Herkesin tanıdığı fakat kimsenin ismini bile bilmediği bir isimi sizlere tanıtacağım şimdi. Nick Auger hemen hemen bütün spor salonlarının tabela ve camlarını süsler hale gelmiştir. Dışarıya çıktığınızda şöyle bir etrafınıza bakın. Mutlaka onun fotoğraflarından birine rastlarsınız. İdeal vücut kavramına oldukça uygun olan bir vücuda sahip olması onu bu kadar popüler yapan en büyük etkenlerden biridir ancak motivasyon videoları yapmaması ve aktif bir şekilde sosyal medyayı kullanmaması onun isim olarak tanınmamasını sağlamış.

Nick Auger 1982 Florida doğumludur. 2003 yılında katıldığı bir fitness yarışmasını kazanmıştır. Ancak sadece fitness üzerine yoğunlaşmak yerine oyunculuk ve mankenlik gibi sektörlere yönelmiştir. Ancak pek de başarılı olduğu söylenemez. Yani sima olarak bu kadar tanınan birinin çok daha başarılı olması beklenirdi. Türkiye'de bir nesile sporu sevdiren kişidir kendisi.

Bir çok spor salonunda onun fotoğrafları vardır ve onun vücudunu hedef alarak fitness'a başlayan bir çok insan tanıyorum. Kendisi her ne kadar fitness sektörünün içinde olmasa da bu sektörde yeri ve önemi çok büyük. En azından Türkiye için bunu söyleyebilirim.

Nick Auger'İn boyu 190 cm civarıdır ve kilosu ise 90'dır. Göründüğünden çok daha heybetli bir yapısı vardır. Zaten mankenlik geçmişi de vardır bu boya ve kiloya şaşırmamak gerek.

20'li yaşlarında spora tam anlamıyla başlayan Nick Auger ünlü fotoğrafını çektiğinde 25-26 yaşlarında imiş. 5 - 6 yılda böyle bir vücuda kavuşmuş ancak tabi fitnessdan önce başka spor dalları ile ilgilenmiş.

Kendisi fitness model olmasa da bence bu konuda yeteneği çok büyük. Onu tanıyan ama ismini bilmeyen çok fazla insan var. Umarım hakkettiği değeri görebileceği bir film veya reklam projesinde yer alır.

Estetik Vücutlar kategorimizdeki diğer yazılara ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kişisel Yorumum : "Boyu gerçekten çok uzun ve böyle bir vücudu kas ile doldurup güzel bir görüntü alabilmek her yiğidin harcı değildir. Vücut geliştirmede çok uzun boylu olmak dezavantajdır. Bu dezavantaj çok iyi bir çalışma ile avantaja çevrilebilir ancak çok zordur. Nick Auger bunu başarabilen ender insanlardan biridir."

Yorumlar