Ana içeriğe atla

Cenk Hoca Kimdir?

cenk hoca hanımı

Üslubu ve kendine has konuşma tarzı ile fitness dünyasında çok sevilen bir kıbrıslı sporcudur. Kıbrıs'tan çok fazla sporcu çıkıyor. Cenk Hoca'da onlar arasında en iyilerinden birisi. Bu kadar sevilmesinin en büyük etkenlerinden biri ise bildiklerini takipçileri ile paylaşması. Bir çok sporcu personal trainerlik adı altında yaparken Cenk Hoca bildiği herşeyi ücretsiz olarak youtube kanalında anlatıyor ve bizlerle paylaşıyor. Ayrıca kendine has konuşma tarzı ile videolarını izlerken hiç sıkılmıyorsunuz.

Aynı zamanda Cenk Hoca'nın videolarından biri Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışmada konu olmuştur. "Sesini duyduğunuz kişi nerelidir?" adında bir soruydu ve gerçekten takipçileri olarak göğsümüz kabardı. Seslendirmede Mr. Olympia ile ilgili konuşuyordu yanlış hatırlamıyorsam. İnternette araştırırsanız ulaşabilirsiniz.

Youtube kanalında yaklaşık 12 milyonluk izlenme payına ulaşmış. Cenk Hocanın kanalına gitmek için buraya tıklayabilirsiniz.

En iyi arkadaşlarından biri olarak Meter Mevsimler gösterilebilir. Birlikte çok sayıda videoları var ve çoğu antrenmanını onunla birlikte yapıyor. Ancak son zamanlarda araları limoni sanırsam.

Cenk Hoca aynı zamanda bilek güreşi ve benzeri güç gerektiren sporlara ve de dövüş sporlarına karşıda ilgilidir. Sadece bir fitnesscı değildir ve yaptığı bir çok spor vardır ve hepsinde de orta ve ileri seviyededir.

Vücut ölçüleri hakkında net bir bilgiye ulaşamadım ama videolarından hatırladığım kadarıyla 180 cm boya ve 90 kilo vücut ağırlığına sahip olduğunu söyleyebilirim. Vücudu çok yağsız değil ancak çok kalıplı bir görünüme sahip. Dağ gibi adam.

Cenk Hoca - 3 Kural motivasyon şarkısını dinlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Kişisel Yorumum : "Cenk Hoca sadece bir fitnesscı değildir. Antrenör, dövüşcü, bilek güreşcisi ve aynı zamanda akıl hocasıdır. Her konuda kendini geliştirmiş birisidir ve yeni sporcularada bu konuda elinden geliğince yardımcı olmaktadır. Bu da onu iyi bir insan yapan en önemli faktördür."

Yorumlar