Ana içeriğe atla

Murat Ceylan Kimdir?

murat ceylan kimdir

Estetik vücudu ve yakışıklılığı ile ön plana çıkan Murat Ceylan 1991 yılında İstanbul'da doğmuştur. Küçüklüğünden beri spor ile iç içe büyüyen Murat, liseden sonra bir süre yurt dışında yaşamıştır. Orada Endüstriyel Tasarım bölümünde okuyan Ceylan daha sonra kendisinin müziğe daha yatkın olduğunu düşünerek İstanbul'a dönmüş ve eğitimine orada devam etmiştir.

murat ceylan kaslarıHayatının büyük bir bölümünü spor ve müzik oluşturuyor. Başta fitness olmak üzere bir çok spor dalı ile ilgilenmiş. Bunun yanı sıra Yeni Nesil adında bir single çıkarmış ve çeşitli dizi-film projelerinde oyunculuk yapmıştır.

Oynadığı dizilerden biri olan Familya'da Ateş karekterini canlandırmıştır. Müzik ve spordaki yeteneğine aşikar olduğumuz Murat, dizide oyunculuğu ile ön plana çıkmayı başarmıştır.

Murat Ceylan'ı hafızalara kazıyan ve onu büyük bir kitlenin önüne çıkaran proje hiç şüphesiz ki Survivor adlı yarışma programıdır. Yarışmada efendiliği ve gösterdiği üstün performansla ön plana çıkmıştır.

Survivor yarışması bittikten sonra Tv8'de yayınlanan Para Bende adlı programda Almeda Abazi ile birlikte sunuculuk yapmıştır.

Murat Ceylan'ın Survivor'da en yakın arkadaşı olan Hilmi Cem İntepe'nin biografisine gitmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Murat Ceylan 184 cm boya ve 82 kilo vücut ağırlığına sahiptir. Boy kilo oranın oldukça iyi olmasının yanı sıra yağ oranı da oldukça düşüktür.

Kişisel Yorumum : "Adam hem vücuduyla, hem sesiyle, hem oyunculuğuyla, hem de çeşitli yarışmalarda gösterdiği üstün performansıyla akıllarda kalıcı bir isim olmayı başarmış. Fitness modellik yapanlara taş çıkartacak da bir fiziğe sahip olduğunun altını çizmek isterim."

Yorumlar