Ana içeriğe atla

Hilmi Cem İntepe Kimdir?

hilmi cem intepe vücudu

Hilmi Cem İntepe, 1992 yılında Muğla Yenice'de doğmuştur. Sporla iç içe bir çocukluk geçiren Hilmi Cem, 15-16 yaşlarında dansa ilgi duymaya başlamış. Daha sonra bu ilgi bir tutkuya dönüşmüş. Katıldığı bir dans yarışmasında Türkiye Gençler Şampiyonu olmayı başarmış. Muğla'da bir dans okulu açarak eğitmenliğini bizzat kendisi üstlenmiş.

hilmi cem vücuduYetenek Sizsiniz adlı yarışma programı ile tanınmaya başlayan Hilmi Cem, dans konusundaki yeteneğini tüm Türkiye'ye gösterme fırsatı yakaladı. Yaptığı akrobatik hareketler ve estetik vücudu sayesinde oldukça iyi bir sahne performansı sergiledi.

Daha sonra Survivor adlı yarışma programı ile ününe ün katmaya devam etti. Yarışmayı şampiyonlukla tamamlayan Hilmi Cem  beyefendiliği, akrobatik hareketleri ve performansı ile ön plana çıkan bir isimdi.

Yarışmadan sonra kariyerine oyunculuk ile devam eden Hilmi Cem İntepe çeşitli dizi ve film projelerinde yer aldı. Bodrum Masalı, Çalıkuşu, Muhteşem Yüzyıl ve Stajyer Mafya onlardan sadece birkaçı.

Hilmi Cem İntepe'nin Survivor'da en yakın arkadaşı olan Murat Ceylan'ın biografisine gitmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Hilmi Cem İntepe 178 boya ve 74 kilo vücut ağırlığına sahip. Heybetli bir görünümü olmamasına karşın oldukça estetik bir vücuda sahip. Karın kasları oldukça belirgin. Fitness dışında yaptığı diğer sporlarında vücudunda nasıl bir etki yaptığı ortada. Oldukça yetenekli ve çok işlevli bir sporcu.

Kişisel Yorumum : "Yarışmalarda, dizilerde ve filmlerde Hilmi Cem'i yakından takip ediyorum. Estetik ve de esnek bir vücuda sahip. Yapabildikleri muazzam. Özellikle kendini yere attığı ve tekrar kalktığı o kendine has hareketi yapabilen çok az kişi olduğuna eminim."

Yorumlar