Ana içeriğe atla

Ali Maosai Kimdir?

Ali Maosai karın kasları

Ali Maosai 1974 doğumlu vücut geliştirmeci ve bireysel antrenördür. Türkiye'nin önde gelen spor kulüplerinde spor yöneticiliği ve spor müdürü olarak görev yapmaktadır. ODTÜ Spor Akademisi mezunudur.

Spor ile küçük yaşlarda tanışmış. Jimnastik ve atletizm ile başlayan spor sevdası daha sonra kürek, dalış, dağcılık, kaya tırmanma ve fitness gibi spor branşlarıyla devam etmiş. Milli Kürek Takımında da yer alan Ali'nin bu branşta da dereceleri mevcuttur.

Ali Maosai kasları2008-2009 yılında katıldığı bir vücut geliştirme yarışmasında şampiyonluk elde etmiştir. Kariyerinde tek bir spor branşına bağlı kalmayıp, farklı spor branşlarında da dereceler elde etmiştir.

Gerek televizyon programları, gerek ise sosyal mecralarda tanınan ve sevilen bir isimdir. Uzman Tv adlı platformda yüzlerce videosu ve milyonlarca izlenmesi bulunmaktadır. Tv programlarından söz etmiyorum bile. Spor hayatı boyunca elde ettiği bilgileri gerek bireysel olarak gerek ise çeşitli platformlarda paylaşmaktan çekinmiyor. Gelişmeye ve geliştirmeye devam ediyor.

Toplu olarak herkese yazılan antrenman programı sistemine karşı olan Maosai, antrenmanların kişiye özel yazılması gerektiği görüşünü savunuyor. Asimetrik Performans Sistemi adını verdiği programlarla insanların vücudunu geliştirmesine yardımcı oluyor.

Estetik Vücutlar kategorimizdeki diğer yazılara ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kişisel Yorumum : "Hayatını spora adamış bir isim. Estetik bir vücuda sahip.Tarzı ve görünüşü itibari ile hollywood filmlerindeki paralı askerlere benziyor. Bence oyunculuk konusunu bir düşünmeli."

Yorumlar