Ana içeriğe atla

Rıfat Özkök Kimdir?

Rıfat Özkök kasları

Rıfat Özkök profesyonel vücut geliştirmeci ve kıdemli fitness antrenörüdür. Spora futbol ile başlamış daha sonra ise vücut geliştirmeye yönelmiştir. Sporcu bir aileden gelmiş olması onun da sporcu olarak yetişmesinde büyük pay sahibidir. Adnan Menderes Üniversitesinden mezundur.

Vücut geliştirme alanında çeşitli işler yaparak kendini geliştirmiştir. İstanbul'un önde gelen fitness kulüblerinde fitness eğitmeni olarak dersler vermiştir. PILOXING antrenmanlarında uzmanlaşmış ve bu konuda dersler vermektedir.

Pıloxing antrenmanları hakkında kısa bir bilgi verecek olursak; az materyal ile yapılabilen ve maksimum kalori yakımını hedefleyen hareketler bütünü diyebiliriz. Bu antrenmanlar şarkı eşliğinde yapılır ve dışarıdan kolay gibi görünür. Ancak ağırlık antrenmanlarını aratmayan bir zorluk derecesi vardır. Hakkını vererek yapılan bir Pıloxing antrenmanı bütün kas liflerinizi zorlayacak potansiyele sahiptir.

Rıfat Özkök dünya şampiyonuRıfat Özkök bu antrenman çeşidini kendince düzenleyerek Sparta Workout adında farklı bir antrenman programı hazırlamış ve öğrencilerine bu antrenman modelini uygulatmakta. Motivasyonun başı çektiği bu modelde maksimum kas yıkımı ve kalori yakımı hedef alınmış.

Rıfat Özkök 2015 yılında katıldığı bir vücut geliştirme yarışmasında Dünya Şampiyonu olarak bayrağımızı dalgalandırmıştır. Çeşitli Fitness dergilerinde kapak olmuştur.

"Emek yoksa kazanç yoktur."

Rıfat Özkök ile birlikte çalışmak ve vücudunuzu fit bir forma sokmak için kişisel web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Estetik Vücutlar kategorimizdeki diğer yazılara ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kişisel Yorumum : "İyi bir vücuda sahip. Fitness model olma potansiyeli çok yüksek. Dizi, film veya reklamlarda oynayacak potansiyele sahip olduğu söylenebilir. Umarım ismini güzel yerlerde duyarız."

Yorumlar