Ana içeriğe atla

Kaya Arslantepe Kimdir?

kaya arslantepe kasları

Kaya Arslantepe 1970 doğumlu profesyonel vücut geliştirmecidir. Almanya'nın Essen şehrinde doğmuştur. Orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 86'lı yıllarda vücut geliştirme çalışmalarına başlayan Kaya Arslantepe bir çok yerel ve uluslararası yarışmada dereceler elde etmeyi başarmıştır.

Kaya Arslantepe Kadıköy'de bulunan Champion GYM adındaki spor salonunda görev yapmaktadır. Oradaki sporculara bireysel olarak bilgi birikimini ve tecrübelerini aktararak vücutlarını geliştirmelerine yardımcı olmaktadır.

Kaya Arslantepe'nin Kariyerindeki Başarıları

  • 1987 Türkiye Gençler Şampiyonası 6.
  • 1992 Türkiye Büyükler Şampiyonası 2.
  • 1994 Balkan Şampiyonası 2.
  • 1995 Avrupa Şampiyonası 1.
  • 1996 Avrupa Şampiyonası 1.
  • 1998 Avrupa Şampiyonası 1.
  • 2002 NPC Amerika Şampiyonası 1.

Yarışmacı olarak katıldığı vücut geliştirme yarışmalarının yanı sıra Kaya Arslantepe Yönetim Kurulu - Kafile Başkanı olarak da görev almıştır.

Kaya Arslantepe spor geçmişi boyunca elde ettiği bilgi birikimi ve tecrübelerini bireysel olarak ve sosyal mecralarda paylaşmaktan keyif duyuyor. Uzman Tv adlı platformda video içerikleri büyük bir izlenme payına ulaşmış. Ayrıca bireysel olarak da çalıştırdığı sporcular mevcut. Kaya Arslantepe gelişmeye ve geliştirmeye tam gaz devam ediyor.

Estetik Vücutlar kategorimizdeki diğer yazılara ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kişisel Yorumum : "Kaya Arslantepe adıyla müsemma Kaya gibi bir vücuda sahip. Günümüzde maalesef (futbol hariç) hiç bir spor dalındaki sporcu yeterli ilgiyi görmüyor. Kaya Arslantepe gibi bir çok başarılı sporcumuz var. Umarım diğer spor dalları ve o spor dallarındaki sporcular da ilerleyen zamanlarda hak ettiği ilgiyi görür."

Yorumlar