Ana içeriğe atla

Mert Gürler Kimdir?

Mert Gürler vücudu

Mert Gürler 1992 doğumlu profesyonel vücut geliştirmeci ve fitness eğitmenidir. Oldukça hiperaktif bir çocukluk dönemi geçiren Mert o dönemlerde futbola merak salmış. Amatör olarak 4 yıl boyunca futbol ile uğraşan Gürler daha sonra dövüş sporlarına merak salmış.

Boks sporunda da oldukça iyi işler çıkaran Mert Gürler daha sonra vücut geliştirme ve boks arasında bir seçim yapmak zorunda kalmış. Bilenler bilir, vücut geliştirme ile boks ayrı spor dallarıdır ve birini yaptığınız zaman diğerinden vazgeçmeniz gerekebilir. Mert Gürler ise seçimini vücut geliştirmeden yana kullanmış.

Vücut geliştirme alanında oldukça başarılı bir sporcu olmayı başarmış. Çeşitli vücut geliştirme yarışmalarında dereceler elde ederek bayrağımızı dalgalandırmış.

İşte Mert Gürler'in vücut geliştirme derecelerinden birkaçı;

  • 2014 Gençler Atletik Fizik Türkiye Şampiyonluğu (Şampiyon)
  • 2015 Gençler Atletik Fizik Türkiye Şampiyonluğu (Şampiyon)
  • 2016 Gençler Atletik Fizik Türkiye Şampiyonluğu (Şampiyon)
  • 2016 Wabba Fitness Model Dünya Şampiyonu
  • 2017 W.F.F Men Fitness Dünya Şampiyonu (Elit Sporcu Ünvanı)
  • 2015 Atletik Fizik Dünya Şampiyonu

mert gürler barfix
Oldukça başarılı bir spor geçmişi var. Umarım bu başarılarının devamı gelir. İlerleyen yıllarda adını şampiyonluklar ile duymaya devam ederiz.

Kendisini çeşitli mecralarda ve yarışma programlarında da görmek mümkün. Kim Milyoner Olmak İster? adlı yarışma programına katılan Mert Gürler orada vücut geliştirme tecrübelerinden bahsederek insanlara önerilerde bulunma fırsatı yakaladı.

Bunların yanı sıra Mert Gürler Personal Trainer'lik hizmeti de vermekte. Detaylara mertgurlerpt@gmail.com adresine mail göndererek ulaşabilirsiniz.

Estetik Vücutlar kategorimizdeki diğer yazılara ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kişisel Yorumum : "Kategorisinde şampiyonluğu kimselere kaptırmıyor. Bana kalırsa oldukça estetik bir vücuda sahip. Türk olduğunu bilmesem yurt dışında fitness model olduğunu söyleyebilirdim."

Yorumlar