Ana içeriğe atla

Hakan Gümüş Kimdir?

şampiyonların şampiyonu

Hakan Gümüş 1968 doğumlu profesyonel vücut geliştirmeci ve antrenördür. Aslen Artvin'lidir ancak İstanbul'da yaşamaktadır. Kendisine ait bir spor salonunu işletmektedir. Özel eğitim verdiği bir çok amatör ve profesyonel sporcu bulunmaktadır.

hakan gümüş antrenmanHakan Gümüş spora 12 yaşında başlamış. Bir çok insan gibi narin ve sıska vücudundan şikayetçi olan Hakan, o yıllarda vücut geliştirme sporu ile vücudunu geliştirmeye başlamış. Daha sonra ise önünü alamamış. Elde ettiği değişim onu son derece memnun etmiş. Bu sporu hayatının bir parçası haline getirmiş.

Yaşamı boyunda yağ, şeker ve tuz üçlüsünden uzak durmuş ve diğer sporcu arkadaşlara da bunu önermekte. Hatta spor yapmasanız bile bu besinleri sık tüketmemeniz sağlığınız açısından oldukça önemlidir.

Beslenmenin bu sporda oldukça önemli bir yere sahip olduğunu söyleyen Hakan Gümüş her sporcu gibi kendisinin de besin takviyelerini kullandığını ve bu takviyelerin vücuda hiç bir yan etkisi olmadığının altını çiziyor.

Hakan Gümüş'ün Kariyerindeki Başarıları

hakan gümüş başarıları

Bütün bu başarıları neticesinde Hakan Gümüş Şampiyonların Şampiyonu ünvanına layık görülmüştür. Vücut Geliştirme Milli Takım Antrenörü olarak görev yapmaktadır.

Hakan Gümüş'ün kişisel web sitesini ziyaret etmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Hakan Gümüş yarışma zamanında 80-85 kilo vücut ağırlığına sahip. Bu ağırlık off sezonda çok daha yukarılara çıkabiliyor.

Estetik Vücutlar kategorimizdeki diğer yazılara ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kişisel Yorumum : "Spora adanmış bir hayat. Şampiyonların şampiyonu diye boşuna demiyorlar. Vücut geliştirme sporunu sevdiren isimlerden bir isim. Kendisi gelecek nesillere örnek, fotoğrafları ise motivasyon kaynağı olacaktır."

Yorumlar